Συνάντηση Δημάρχου Μεγανησίου με την «ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε»

  

  Την Πέμπτη 30/12, ο Δήμαρχος Μεγανησίου κος Ζαβιτσάνος επισκέφθηκε στην έδρα της στο Αγρίνιο την εταιρεία «Τριχωνίδα Α.Ε.», η οποία διαχειρίζεται το πρόγραμμα LEADER στο Νησί μας.

  Όπως μας ενημέρωσε ο Δήμαρχος, συναντήθηκε με τον κο Καφρίτσα που είναι υπεύθυνος για το πρόγραμμα LEADER, άλλα στελέχη της εταιρείας και τον πρόεδρο της, τον Δήμαρχο Αγρινίου κο Παύλο Μοσχολιό. Στο  ενδιαφέρον του Δήμου είναι η  μετεγκατάσταση των σημερινών ελαιοτριβείων σε νέο κτίριο εκτός οικισμών. Η προκήρυξη  του προγράμματος που σήμερα τρέχει, αφορά τις ιδιωτικές επενδύσεις, δηλαδή τα φυσικά και νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου, και αναζητείται φόρμουλα για τον φορέα υλοποίησης του  παραπάνω έργου, που ενδιαφέρει το Δήμο. Υπάρχει βέβαια και το μέρος του προγράμματος  των δημόσιων επενδύσεων αλλά ο προϋπολογισμός του είναι πάρα πολύ μικρός.

    Όπως δήλωσαν τα στελέχη της  εταιρείας,  φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον για τουριστικές επενδύσεις στο Μεγανήσι, από επενδυτές μη Μεγανησιώτες. Για το λόγο αυτό ο Δήμαρχος ζήτησε και θα γίνει ενημερωτική συνάντηση στο Μεγανήσι, την Κυριακή 16 Γενάρη, προκειμένου να ενθαρρυνθούν οι Μεγανησιώτες επενδυτές. Περισσότερες λεπτομέρειες για την συνάντηση θα ανακοινωθούν από το Δήμο.

  Να υπενθυμίσουμε  ότι  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν πληροφορίες και διευκρινίσεις για το περιεχόμενο της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε., στα τηλέφωνα  26410 39007, 49637-8 ή επί τόπου στην έδρα της εταιρείας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Υπεύθυνοι Πληροφόρησης: Χαρ. Καφρίτσας, Ιπ. Μπιρπίλης.