Τουρνουά Α.Ο.Καλαμιτσίου

Α.Ο.ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Η καλή πορεία του παιδικού μας τμήματος, η οποία οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά του προπονητή μας κύριου Γιώργου Κατηφόρη, αλλά και στο ταλέντο αρκετών ποδοσφαιριστών μας, έφερε τα πρώτα κολακευτικά, αλλά και επικοδομητικά αποτελέσματα.

Μετά από αρκετούς φιλικούς αγώνες σε Πρέβεζα Λευκάδα, χωρίς η ομάδα μας να γνωρίσει την ήττα  και αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο, δεχτήκαμε μια πρόσκληση απο τα τμήματα υποδομής του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ για φιλικό αγώνα στο προπονητικό του κέντρο (ένα απο τα καλύτερα στην Ελλάδα), στις 18/12/2010.

Οι πολύ καλές κριτικές που απέσπασε η ομάδα μας μετά το τέλος του αγώνα (4-4), συνοδευότουσαν κι απο μια ακόμα πρόσκληση. Τουρνουά 4 ομάδων για τις 28/12/2010.

Επίσης εκεί στο Αγρήνιο, αντιπροσωπεία μας παρέδωσε τρόφημα που συγκέντρωσε το παιδικό και το ανδρικό τμήμα, η διοίκηση, και γονείς των παιδιών,  στο εθελοντικό οργανισμό το χαμόγελο του παιδιου.

Έτσι λοιπόν στις 28/12/2010 λάβαμε μέρος στο τουρνουά μαζί με τις ομάδες του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, ΠΡΕΒΕΖΑ (Αθλόπολις), ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΧΕΡΩΝΤΑ (Παραμυθιά)

Ήταν μια τεράστια εμπειρία για τα παιδιά και για μας, παίζοντας στα ίσια με ομάδες πολύ πιο δουλεμένες και πιο οργανομένες και βλέποντας παιδιά 14 χρονών που τα παρακολουθούν κορυφαίοι σύλλογοι της SUPER LEAGUE, από τα οποία κάποια δικά μας δεν έχουν τήποτα απολύτως να ζηλέψουν.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΛΑΧΕΙΟΦΩΡΟΥ – ΕΥΧΕΣ

Με αφορμή την κλήρωση της λαχειοφώρου μας, η διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του ανδρικού και του παιδικού μας τμήματος, θέλουν να ευχηθούν σε όλους εσάς  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!  ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ!!!

Μετά την κλήρωση ΛΑΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ της Τρίτης 04/01/2011 οι τρεις πρώτοι αριθμοί που κερδίζουν τα δώρα μας είναι:

1ος αριθμός 530 κερδίζει το μηχανάκι 125cc

2ος αριθμός 427 κερδίζει την τηλεόραση LG 37»

3ος αριθμός 343 κερδίζει το mini HIFI

΄Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που στηρίζετε την προσπάθεια μας! Η βοήθεια σας είναι ανεκτίμητη!