Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

 Το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μεγανησίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τις Αποκριές, διοργανώνει, για μια ακόμα χρονιά, το παιχνίδι γρίφων: «ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ»

 ● Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου κ’ Λυκείου.

 ● Οι δηλώσεις συμμετοχής θα είναι ατομικές. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί είτε ατομικά, είτε ομαδικά, ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων. Η χρονική του διάρκεια θα είναι 7 ημέρες (ένας γρίφος κάθε μέρα), από το Σάββατο 26 Φλεβάρη μέχρι και την Παρασκευή 4 Μάρτη.

 ● Οι όροι του παιχνιδιού είναι οι ίδιοι που ίσχυαν και τα προηγούμενα χρόνια, δηλαδή ο πρώτος (ή η πρώτη ομάδα) που θα λύνει τον γρίφο θα παίρνει 10 βαθμούς, ο δεύτερος 9 βαθμούς κτλ, ενώ θα υπάρχουν και βαθμοί bonus και βαθμοί ποινής. Νικητής αναδεικνύεται ο πρώτος της συγκεντρωτικής βαθμολογίας μετά και την τελευταία μέρα.

 ● Στην διαδικασία του παιχνιδιού που θα γίνεται σε προκαθορισμένο χώρο, τόπο ή χωριό κάθε φορά, απαγορεύεται ρητά η χρήση μέσων μεταφοράς.

 Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 25 Φλεβάρη, στον υπεύθυνο της εκδήλωσης Παναγιώτη Κονιδάρη (τηλ. 2645051200 και 6977920497).