Έχασε το Κύπελλο, κέρδισε τις εντυπώσεις! Μπράβο ΑΛΕΚΟ !

 

Παραλίγο να γράψει ιστορία ο Πρωτέας Βούλας  η ομάδα έκπληξη του ΑΛΕΚΟΥ ΔΑΓΛΑ που γράφει ιστορία με ατομικό ρεκόρ ! (BINTEO)

Μπορεί να πήρε το κύπελλο ο Αθηναϊκός αλλά αυτό που θα θυμούνται όλοι από αυτό το Fina 4, είναι η ομάδα του Αλέκου Δάγλα, ο Πρωτέας Βούλας. Μόνο αποτυχημένη δεν ήταν η χρονιά. Με τις καθοδηγήσεις του νέου προπονητή, επανήλθε στις νίκες στο πρωτάθλημα της Α1 που φέτος προβιβάστηκε και εντυπωσίασε με την είσοδο της για πρώτη φορά στο Final4. Το αουτσάιντερ έκανε την υπέρβαση, πέρασε στο Τελικό και έκανε τον έμπειρο και κάτοχο του περσινού κάτοχου Eurocap να ματώσει και να βλέπει στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα το κύπελλο να απομακρύνεται!

Να σημειωθεί ότι ο Αλέκος Δάγλας είναι ο προπονητής με τα περισσότερα τρόπαια στο Κύπελλο με 3  (Σπόρτιγκ 1, Εσπερίδες 2) και κατέχει το ρεκόρ με διαφορά σε συμμετοχές τελικών με 5 (Σπόρτιγκ 2, Εσπερίδες 2, Πρωτέας Β. 1).

Να σημειωθεί επίσης ότι η παίχτρια του Πρωτέα  Βούλας Λίντα Φρόλιχ βραβεύτηκε ως πρώτη σκόρερ του Final 4

 

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=gpHDYEFbZ9E’]

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αλέκος Δάγλας (Προπονητής Πρωτέα Βούλας): «Συγχαρητήρια στον Αθηναϊκό για την κατάκτηση του Κυπέλλου και στον προπονητή του. Του εύχομαι πάντα επιτυχίες και η ομάδα του μας έχει κάνει υπερήφανους στην Ευρώπη. Το στοίχημα για εμάς ήταν να είμαστε ανταγωνιστικοί. Οι άλλες ομάδες έμπαιναν με ηττοπάθεια απέναντι στον Αθηναϊκό, αλλά οι παίκτριες μου προσπάθησαν πολύ σήμερα και με εξέπληξαν με την απόδοσή τους. Παλεύουμε να σωθούμε και κοιτάξαμε στα μάτια την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και μια από τις καλύτερες της Ευρώπης. Παίξαμε λίγο εξτρίμ μπάσκετ με σύνθετες άμυνες και μας βγήκε. Γιγαντωθήκαμε από αυτό, βάλαμε μεγάλα σουτ, πήγε το ματς στο σουτ αλλά έτσι είναι αυτά. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά, που έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ και εκπλήσσομαι με αυτό που βλέπω. Παίζουμε όλο και καλύτερα, είμαι περήφανος για την ομάδα μου, έχουμε υποδομές και πρέπει να διαχειριστούμε την επιτυχία αυτή με ηρεμία».