ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ Συνδέσμου Μεγανησιωτών «Ο ΜΕΝΤΗΣ»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ ο ετήσιος χορός του «Μέντη» στην αίθουσα Αρίων στο Μοσχάτο.

Μεγανησιώτες και φίλοι έδωσαν το παρόν, γλέντησαν και το ευχαριστήθηκαν με πολύ πότο, χορό και τραγούδια!

Ο πολύ ωραίος χώρος του Αρίων Μοσχάτου, η Μεγανησιώτικη ατμόσφαιρα και κέφι, οι μουσικές επιλογές της Ερωφίλης και της παρέας της, όλα μαζί συνετέλεσαν σε μία βραδιά χορού που είχε να αναβιώσει πολλά χρόνια και συσπείρωσε τους Μεγανησιώτες της Αθήνας και όχι μόνο σε άλλη μία από τις δραστηριότητες που έχει πραγματοποιήσει φέτος ο αναγεννημένος «Μέντης».

Μας τίμησαν με τη παρουσία τους, ο Δήμαρχος Μεγανησίου κος Στάθης Ζαβιτσάνος, ο Αντιδήμαρχος Μεγανησίου κος Θανάσης Κονιδάρης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλιού κος Παναγιώτης Κονιδάρης καί από το Δημοτικό Συμβούλιο η κα Βησσαρία Πολίτη και το τακτικό μέλος του «Μέντη» κος Σπύρος Μάλαμας. Ο Επίτιμος Μεγανησιώτης, Καθηγητής κος Θεοδόσης Μπεκόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου κος Ζαβιτσάνος Γιάννης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βύρωνα κος Παναγιώτης Πάλμος και η πρόεδρος του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης και Γύρω Δήμων «Η Φανερωμένη» κα Σούλα Λάζαρη-Βαμβακούση.

Τους ευχαριστούμε  πολύ όλους για τη δυναμική συμμετοχή και ειδικά αυτούς που μπήκαν στη «γλυκειά ταλαιπωρία» να έρθουν από το νησί και τους περιμένουμε ξανά κοντά μας και στις επόμενες εκδηλώσεις!

 

Δείτε οπτικοακυστικό υλικό στο blog του Συνδέσμου Μεγανησιωτών «Ο ΜΕΝΤΗΣ»