Πασχαλινό Παζάρι…(απολογισμός)

Επιτυχία και μεγάλη στήριξη από τον κόσμο έλαβε το Πασχαλινό Παζάρι που διοργάνωσε το Πολιτιστικό Κέντρο σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων Μεγανησίου.

To Παζάρι διάρκειας δύο ημερών (Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμτη) στήθηκε στην πλατεία του Βαθυού και στηρίχτηκε από  μικρούς και μεγάλους, Μεγανησιώτες και επισκέπτες , που ευαισθητοποιήθηκαν από τον σκοπό που εξυπηρετούσε η πρωτοβουλία αυτή.

Στο Παζάρι υπήρχε μια μεγάλη ποικιλία αγαθών όπως γλυκά, κουλουράκια, κοσμήματα. παιχνίδια, διακοσμητικά, ντι-βι-ντι, ρούχα λαμπάδες κ.α.

Τα μέλη της διοργάνωσης ευχαριστούν θερμά όσους  βοήθησαν στο να στηθεί να εξοπλιστεί και να λειτουργήσει το Παζάρι

Συγκεκριμένα:

Οσους προσέφεραν αντικείμενα προς πώληση. Γονείς, επαγγελματίες, πολίτες .

Οσους βοήθησαν στη συγκέντρωση των αγαθών και το στήσιμο στο χώρο.

Οσους έσπευσαν να στηρίξουν την πρωτοβουλία και να αγοράσουν τα αγαθά που προσφέρθηκαν προς πώληση  η ακόμα και να προσφέρουν χρηματικά ποσά υπέρ του σκοπού.

Τον Κύριο Σάββα Πάλμο για την διάθεση  αποθηκευτικού χώρου που χρησιμοποιήθηκε από τους διοργανωτές.

Το Σύνδεσμο Μεγανησιωτών «Ο Μέντης» για το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ που χορήγησε υπέρ του σκοπού .

Κυρίως όμως τα παιδιά που αφιέρωσαν τον χρόνο τους. Την Γιωργία, την Βασιλική, την Αθανασία, τον Σπύρο την Διονυσία και την Κωσταντίνα που αποδείχτηκαν σπουδαίοι πωλητές.

Το παιδιά του Δημοτικού του Νηπιαγωγείου και τις δασκάλες τους που πρόσφεραν χειροποίητες πασχαλινές κατασκευές  και λαμπάδες πρός πώληση.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε (είναι στη διάθεση του SITE) θα κατατεθεί στο Φιλανθρωπικό Σωματείο ΠΙΣΤΗ που στηρίζει παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες και τις οικογένειές τους.

Μαζί με το χρηματικό ποσό στα παιδιά θα σταλούν παιχνίδια, βιβλία και δώρα που συγκεντρώθηκαν.

Η ευχή του meganisi times  είναι να μην παραστεί ποτέ ξανά η ανάγκη για τέτοιου είδους σκοπούς. Δυστυχώς όμως ο ανθρώπινος πόνος δεν σταματάει και πάντα θα έχει ανάγκη τέτοιων πρωτοβουλιών.

Μακάρι κάθε ευρώ που συγκεντρώθηκε να είναι ικανό να διώξει τον πόνο από κάθε παιδικό προσωπάκι και να ξαναφέρει το χαμόγελο.