Συνεργάστηκε με τους διευθυντές των υπηρεσιών ο Περιφερειάρχης‏

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς 

 

 

Συνεργάστηκε με τους διευθυντές των υπηρεσιών ο Περιφερειάρχης

 

Αύριο το πρωί φτάνει ο Τ. Αποστολόπουλος στο νησί

 

   Λειτουργικά θέματα, καθώς και εκείνα που αφορούν γενικότερα τις υπηρεσίες, τέθηκαν σήμερα στη σύσκεψη που έγινε στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπ. Σπύρου και τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς – Ιθάκης, Σωτήρη Κουρή, περιφερειακών συμβούλων και διευθυντών των υπηρεσιών.

   Η εφαρμογή του «Καλλικράτη» στην πράξη, με τις προστιθέμενες εγκυκλίους, οι αλλαγές που προβλέπονται σε σχέση με το παλαιότερο καθεστώς, μερικές δυσλειτουργίες που προκύπτουν από την εφαρμογή τους, όπως και τα προσεκτικά βήματα που πρέπει να γίνονται για την αποφυγή λαθών αλλά και καθυστερήσεων, έγιναν αντικείμενο στη συζήτηση η οποία διήρκησε πάνω από μια ώρα και θα συνεχιστεί και αύριο.

   Παρών στη συζήτηση ήταν και ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου του Νομού, Νίκος Λιονάτος, καθώς αρκετά ήταν τα θέματα που αφορούσαν οικονομικές παραμέτρους.

 Ο κ. Σπύρου θα συνεχίσει το απόγευμα τις συναντήσεις του με φορείς στην Κεφαλονιά, ενώ αύριο στις 10 το πρωί φτάνει στο νησί και ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, με τον οποίο θα υπάρξει συνεργασία για τα έργα του ΕΣΠΑ.