Το Μεγανήσι στην 2η Γιορτή Νεολαίας 2011 του Κέντρου Νεότητας.

Την Κυριακή 8 Μαίου Το Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Λευκάδας και Ιθάκης στα παλίσια της 2ης Γιορτής Νεολαίας διοργάνωσε όπως και περυσι μια επιτυχημένη εκδήλωση  που περιλάμβανε πέντε θεατρικά δρώμενα, λαχειοφόρο αγορά και χορευτική παράσταση από το χορευτικό τμήμα της «Ενοριακής Νεανικής Αντίστασης» της ενορίας Ευαγγελίστριας Λευκάδος.

Τα παιδιά της Ενορίας Αγ. Αποστόλων και Αγ. Βησσαρίωνα Μεγανησίου, παρουσίασαν το Θεατρικό δρώμενο «Μάθημα από τον παπά-δάσκαλο»


Ελαβαν μέρος: Αρώνη Δέσποινα, Αρώνη Παναγιώτα, Αρώνης Νικηφόρος, Βραγκαλά Χριστίνα,Δάγλας Βασίλειος,Κονιδάρης Σπύρος, κονιδάρη Μαρία, Μάντζαρης Μάριος,Μπουλιέρη Σοφία,Πολίτη Διονυσία,Πολίτη Μαριέττα,Πολίτη Χριστίνα,Πολίτης Δημήτρης, Σάρκα Ραφαήλ.

Υπεύθυνοι: π.Ευάγγελος Αρώνης,Ευαγγελία Αρώνη

Διδασκαλία ρόλων: Κατερίνα Αυγερινού

Στολές: Σταματία Μελά

Σκηνικό: π.Βασίλειος Κακλαμάνης.

Την Γιορτή  ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Θεόφιλος.
Την εκδήλωση ακόμη τίμησαν με την παρουσία τους: ο δήμαρχος Λευκάδας κ. Κων/νος Αραβανής, ο αντιδήμαρχος Μεγανησίου κ. Αθανάσιος Κονιδάρης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκη Μακρυγιώργου, η πρ. δήμαρχος Καρυάς κ. Σεβαστή Κωνσταντινίδου, ο διοικητής της 4ης ΜΣΕΠ κ. Δημ. Διακουμάκος, πολλοί ιερείς,  και πλήθος κόσμου.

Συγχαρητήρια στα παιδιά ,  στους ιερείς διοργανωτές καθώς και σε όσους βοήθησαν ανιδιοτελώς για την εκδήλωση.