Εκδήλωση ΠΣ Επτανησίων Γαλατσίου φόρος τιμής στη Ρένα Βλαχοπούλου

Σε μία φορτισμένη από συγκίνηση βραδία, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσίου τίμησε τη αξέχαστη Ρένα Βλαχοπούλου, παρουσία του Κώστα Βουτσά και του Φώτη Μεταξόπουλου, παρουσιάζοντας τη ζώη και το έργο της μεγάλης τραγουδίστριας και ηθοποιού.

Στη γεμάτη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Γαλατσίου ο Πρόεδρος κος Γιάννης Ζαβιτσάνος άνοιξε τη βραδιά παρουσιάζοντας το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει, τους επίτιμους καλέσμένους Κώστα Βουτσά και Φώτη Μεταξόπουλο και φορείς που παρευρισκόντουσαν. Εμφανής ήταν η συγκίνηση του κου Ζαβιτσάνου όταν αναφέρθηκε στην αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Μεγανησιωτών   »Ο ΜΕΝΤΗΣ’  καθώς όπως είπε είναι ο Σύλλογος της καρδιάς του, όπου είχε διατελέσει Πρόεδρος κσι επί σειρά ετών ενεργό μέλος.

Ακολούθησε βράβευση του μεγάλου ηθοποιού Κώστας Βουτσά και του χορογράφου Φώτη Μεταξόπουλου. Στους ευχαριστήριους λόγους μάλιστα ο Κώστας Βουτσάς αναφέρθηκε στο Μεγανήσι και αποκάλυψε  ότι νιώθει Επτανήσιος καθώς κατάγεται από τα Φερεντινάτα της Κεφαλονιάς  και το επώνυμο της μητέρας του ήταν Φερεντίνου .

Η βραδιά συνεχίστηκε με αφηγήσεις ταυτόχρονα με παρουσίαση βίντεο και φωτογραφιών και σκετσάκια επί σκηνής. Να σημειωθεί ο Κώστας Βουτσάς ήταν εμφανέστατα συγκινημένος καθώς στο μεγαλύτερο μέρος της εκδήλωσης δάκρυζε, ειδικά βλέποντας τις σκηνές που έπαιζε με τη αξέχαστη Ρένα Βλαχοπούλου.

Ο Φώτης Μεταξόπουλος στη αρχή της εκδήλωσης είπε ότι ένας μεγάλος κωμικός σαν τον Κώστα Βουτσά φαίνεται στο ότι είναι μόνο μισή ώρα εδώ και σας έχει κάνει να γελάσετε τρεις φορές. Στο κλείσιμο τόνισε ότι έχουν και τιμηθεί και έχουν παρευρεθεί σε εκδηλώσεις άλλων φορέων αλλά καμία δεν ήταν τόσο καλή όσο αυτή.

Από το Μεγανήσι  έδωσαν το παρόν από τον  «Μέντη»  η Πρόεδρος Κονιδάρη Γιούλη, ο  Γενικός Γραμματέας Κανέλλος Κώστας, η Ταμίας Αμαλία Κατωπόδη  και η Πρόεδρος στου Συλλόγου Λευκαδίων Φοιτητών και Σπουδαστών Αττικής Ματίνα Πολίτη.

 

Φωτό & Βίντεο: Κανέλλος Κώστας




Περισσότερα και οπτικοακουστικό υλικό στο blog του ΠΣ Επτανήσιων Γαλατσίου