Δήλωση Θ.Σολδάτου για το ΤΕΙ Ιονίου

ΔΗΛΩΣΗ

ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ…..

Το ποτήρι ξεχείλισε. Το απαράδεκτο κλείσιμο του ενός εκ των δύο τμημάτων του ΤΕΙ και η ελάττωση του αριθμού των εισαγομένων φοιτητών από 265 σε 150 στο άλλο τμήμα, έρχονται να προστεθούν στην εικόνα διάλυσης που έχει διαμορφωθεί στο νομό μας. 

Προηγήθηκαν, το κλείσιμο του κτηματολογικού γραφείου, το κλείσιμο της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου, η κατάργηση του αξονικού τομογράφου…..  όπως και πλήθος άλλων στοιχείων κυβερνητικής αδιαφορίας και πολιτικής ανεπάρκειας, στα οποία προτίθεμαι να αναφερθώ με την πρώτη ευκαιρία.

Πολλά απ΄ όσα πετύχαμε στη Λευκάδα με πολύ κόπο και μεγάλη προσπάθεια πριν το 2009, όπως τα παραπάνω, πήγαν χαμένα.

Με αφήνουν ασυγκίνητο τόσο οι …δηλώσεις του βουλευτή, όσο και η …«οργή» του δημάρχου, για το κλείσιμο του ΤΕΙ.

Όλοι κρινόμαστε από τις ενέργειές  μας, αλλά κυρίως από το αποτέλεσμα των ενεργειών μας.
 Όποιος εμπλέκεται με τα κοινά, οφείλει να χρησιμοποιεί κάθε μέσο πίεσης προκειμένου να προασπίζει τα συμφέροντα των συμπολιτών του.  Είτε το μέσο πίεσης εκπορεύεται από το αξίωμα που φέρει, είτε από την κομματική του ιδιότητα. Ο νοών νοείτω.

Τα προσωπικά στοιχήματα απαιτούν γενναιότητα. Διαφορετικά γίνονται από «τζάμπα μάγκες». Και οδηγούν στη γραφικότητα. Και το τελευταίο που έχουμε ανάγκη, ιδίως σήμερα, είναι οι εμπλεκόμενοι με τα κοινά, πέρα από αδύναμοι να γίνονται και γραφικοί.

  ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ
Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ., Πρώην Βουλευτής