«Ρωγμές στο χρόνο»

«Όταν ο Κώστας Λαμπρινός μαθαίνει ότι δολοφονήθηκε η γυναίκα του, επιστρέφει εσπευσμένα στην Ελλάδα. Τα γεγονότα που ακολουθούν, σε μια πλοκή υφασμένη με νήματα αρχαίας τραγωδίας, αφού τον αναγκάζουν να σπάσει ταμπού και να παρακάμψει νόμους, φέρνουν ξανά στη ζωή του αγαπημένα πρόσωπα από το παρελθόν, αλλά σε εντελώς διαφορετικούς… ρόλους!
Ένα κοινωνικό μυθιστόρημα, με πρωταγωνιστές που έρχονται αντιμέτωποι με τον άγιο και τον φονιά που όλοι κουβαλάμε μέσα μας, για να ανασύρει τον άνθρωπο από τη φυλακή της ψυχής του και να τον οδηγήσει στην αυτογνωσία».

  […] Άβυσσος η ανθρώπινη ψυχή. Σκοτεινή κι ανεξιχνίαστη. Δεν υπήρχε γυάλινος άνθρωπος που να τον βλέπεις μέσα κι έξω καθαρά. Κάτω από το κέλυφος που όλοι κουβαλάμε, κρατάμε κρυμμένα καλά τα μυστικά και τις ιδιαιτερότητες μας.[…]

Ο συγγραφέας
Ο Γιώργος Φερεντίνος γεννήθηκε το 1951 στο Μεγανήσι της Λευκάδας. Τελειώνοντας το γυμνάσιο φεύγει με τα ποντοπόρα πλοία, αναζητώντας μέσα από τα ταξίδια την προσωπική του πληρότητα και ελευθερία. Αργότερα επιλέγει και μένει στην πόλη Βανκούβερ του Καναδά. Εκεί σπουδάζει, γράφει, εκθέτει και, μετά από χρόνια, επαναπατρίζεται. Σήμερα ζει στην Αθήνα. Είναι μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών κι έχει τιμηθεί πέντε φορές με το βραβείο Νίκος Καββαδίας. Μέχρι σήμερα έχει εκδώσει έντεκα βιβλία ποίησης και λογοτεχνίας και έχει παρουσιάσει τριάντα ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής, καθώς και πολλές ομαδικές. Τα βιβλία του «Χωρίς στεριές», «Ο εφιάλτης του Βοσπόρου», «One way ticket» και «Tο γράμμα που δεν πρόλαβα να γράψω» κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Κονιδάρη.