Το «χαμόγελο του παιδιού» στη Λευκάδα και η κυρία απ΄τα παλιά…

Τις προγραμματισμένες του εκδηλώσεις πραγματοποίησε το «Χαμόγελο του Παιδιού» στη Λευκάδα το Σαββατοκύριακο 4 και 5 του μήνα.
Σάββατο 4 Ιουνίου. Συναυλία από την χορωδία του Χαμόγελου στο κηποθέατρο «Αγγελος Σικελιανός«

Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στην πρώτη καλοκαιρινή εκδήλωση στο κηποθέατρο που διοργανώθηκε το Σάββατο σε συνεργασία με το Χαμόγελο του παιδιού. Η χορωδία από το Χαμόγελο του παιδιού εντυπωσίασε τους θεατές. (φωτο: Νίκος Ζαβιτσάνος)

πηγή:: http://www.lefkadapress.gr/?p=5149

Κυριακή 5 Ιουνίου. Το» Χαμόγελο» στην Καρυά για τον αγώνα ποδοσφαίρου 5 επι 5 μεταξύ «Καρυάς» -«Χαμόγελου»

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=A1Zh1UU3cDk&feature=player_embedded#at=122′]

Δείτε το βίντεο.

Πηγη:http://lefkadanews.com/

Εκπρόσωπος του  Δ. Σ. του «Χαμόγελου» η Κυρία Εύη Μαλαμάκη. (Η κυρία αριστερά στο βίντεο). Η ψυχή του Χαμόγελου και μοναδική γυναίκα στην διοίκηση.

Ναι ! καλά θυμάσται….

Γνωστή σε αρκετούς τωρινούς σαραντάρηδες, μαθητές του Γυμνασίου Μεγανησίου το 1984. Η κυρία Μαλαμάκη ήταν καθηγήτρια μαθηματικών και διευθύντρια στο Μεγανήσι την σχολική χρονιά 83-84.

Λίγο πριν την εκδήλωση συναντηθήκαμε  στη Λευκάδα. Μετά από 27 χρόνια όπως ήταν φυσικό είχαμε να πούμε πολλά…

Με πολύ συγκίνηση θυμηθήκαμε τα παλιά και μιλήσαμε για τα καινούργια. Δυναμική όπως τότε με το ίδιο γλυκό χαμόγελο, με ρώτησε για όλους σχεδόν τους μαθητές της, τους οποίους και θυμόνταν και υποσχέθηκε ότι σύντομα θα έρθει να μας βρεί στο Μεγανήσι.Μέχρι τότε στέλνει πολλά φιλιά και την αγάπη της σε όλους τους μαθητές -πρωταγωνιστές της. Με την κυρία Μαλαμάκη ανέβηκε η πρώτη θεατρική παράσταση στο Γυμνάσιο Μεγανησίου, «Ο Φον Δημητράκης».

Η κυρία Μαλαμάκη συνταξιοδοτήθηκε φέτος και τα τελευταία 9 χρόνια έχει δώσει όλη την ψυχή της στο» Χαμόγελο του Παιδιού».

Η μοναδική γυναίκα στο Δ.Σ.

Η κυρία Μαλαμάκη χαμογελάει …παιδικά.

Με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Παράδειγμα για πολλούς η ίδια, διοργανώνει εκδηλώσεις, γκαλά, χορωδίες, είναι υπεύθυνη του θεατρικού τμήματος και τρέχει να μαζέψει χρήματα για να συνεχίζουν τα παιδιά να υποστηρίζονται και να χαμογελούν .

Να της ευχηθούμε καλή δύναμη για την συνέχεια και καλή επιτυχία στο πολύ δύσκολο έργο της. Γιατί το παιδικό χαμόγελο είναι πολύτιμο.

Σίγουρα θα ξανασυναντηθούμε και τότε θα πούμε περισσότερα. Σας περιμένουμε στο Μεγανήσι…