Συμμετοχή των σχολείων Μεγανησίου για την φλόγα των Special Olympics

Τα παιδιά των σχολείων Μεγανησίου θα συμμετέχουν στην λαμπαδοδρομία που θα μεταφέρει την φλόγα των special olympics στους δρόμους της Λευκάδας σε μια διοργάνωση του Δήμου Μεγανησίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων  και Κηδεμόνων, την Κυριακή 12 Ιουνίου  ώρα 8 :30 μ.μ

Είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον κόσμο!! 7500 χιλιάδες Αθλητές Special Olympics από 185 χώρες θα λάβουν μέρος σε 22 Ολυμπιακού Τύπου αθλήματα. Είναι μεγάλη τιμή για το νησί μας να αποτελέσει σταθμός σε ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός! Σύμφωνα με το πρόγραμμα η Έναρξη της Λαμπαδηδρομίας θα γίνει 19:45 το απόγευμα την Κυριακή στις 19.45 στην Γέφυρα Πόντε.

Στην συνεχεία θα ακολουθήσει διαδρομή στην Κεντρική Αγορά, θα φτάσει στον Αγιο Μηνά, θα στρίψει αριστερά στην Ηρώων Πολυτεχνείου, και θα καταλήξει στο Διοικητήριο όπου θα γίνει η Έναρξη Τελετής στις 20:00. Στις 20:45 προβλέπεται η αναχώρηση με κατάληξη πάλι την Γέφυρα Πόντε.

Υπέυθυνη της διοργάνωσης η αντιδήμαρχος Λευκάδας κα Ζωή Σκιαδά.

Τα παιδιά του Μεγανησίου θα περιμένουν την πορεία μπροστά από την Εμπορική τράπεζα για να την ακολουθήσουν στη συνέχεια.

Αναχώρηση από Βαθύ με τον Αγχίαλο 6:00 μ.μ και επιστροφή από Λευκάδα 9:30 μ.μ.

Τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα προμηθευτούν τα ειδικά μπλουζάκια από την υπεύθυνη Βησσαρία Πολίτη και τον πρόεδρο του Συλλόγου Γ.κ. Κ. Σπύρο Αργυρό.