DONKEY ROCK FEST Meganisi 2011

29 και 30 Ιουλίου το Μεγανήσι ακούει rock… Το Donkey Rock Fest άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στον κόσμο το 2010. Το φεστιβάλ έχει μή κερδοσκοπικό χαρακτήρα, και σκοπός του είναι να δώσει την ευκαιρία σε νέες μπάντες και νέους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο κοινό.Η πρώτη προσπάθεια υποστηρίχθηκε από τον δήμο Μεγανησίου και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.Φέτος και πάλι με την υποστήριξη του δήμου, και με ένα πολύ δυνατό line up, υπόσχεται να μας χαρίσει δύο ξεχωριστές βραδιές έξω από τα συνηθισμένα.

Με το τέλος του πρώτου Donkey Rock Fest έχει ξεκινήσει η οργάνωση του δεύτερου.Με τις ελπίδες για μία καλύτερη οργάνωση έχουμε αρχίσει ήδη τη δουλειά σε όλους τους τομείς.

Οι συμμετοχές είναι :

Παρασκευή 29 Ιουλίου :

Κοντομάνικο Μπλουζ : Οι κοντομάνικο μπλουζ δημιουργήθηκαν το φθινόπωρο του 2008.Αποτελείται από μια παρέα φίλων που στον ελεύθερο χρόνο τους φτιάχνουν μουσικές πάνω στα στιχάκια του Νικόλα.Πολύ καλοδουλεμένα τραγούδια και πολλά live στο ενεργητικό τους αυτή η παρέα από τα Γιάννενα θα ανοίξει την πρώτη μέρα και το φεστιβάλ με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Μέλη : Λάγδας Βασίλης – κιθάρες
Κάλλης Νίκος – μπάσο
Μπίλλης Σταύρος – τύμπανα
Μποντίνας Νικόλας – κιθάρα, φωνή

Mr Highway : O Mr Highway (Johny), δούλεψε πάνω στα τραγούδια του για πάνω από 2 χρόνια.Τελικά κατάφερε να ηχογραφήσει αρκετά κι είναι έτοιμος να τα παρουσιάσει.Ήχος επηρεασμένος από jazz, blues, 60’s & 70’s rock.Ήταν πρώτος στις ψήφους του κόσμου για να ανοίξει τη συναυλία των bon jovi.

Μέλη : Mr Highway(Johny) – guitar, harmonica

Gregory – vocals, percussion

Thimios – guitar

Dennis – bass

Alex – drums

Anna – synthesizer

http://www.jumpingfish.gr/Mr_Highway

http://www.myspace.com/mr.highwayjohnny/

Crazy Cow : Οι Crazy Cow είναι μπάντα από το 2008 με πολλές επιρροές  από blues, punk, rockabilly.Έχει ήδη ένα demo με 8 κομμάτια έτοιμα και πολλά live στην πόλη καταγωγής τους τα Ιωάννινα και όχι μόνο.Φοβερή ενέργεια, πολύ δυνατά κομμάτια και μια φωνή που φωνάζει Lemmy.

Μέλη : Andreas : Vocals/Bass/Harmonica

Giorgos : Drums

Kostas : guitars

http://www.myspace.com/crazycowgreece

http://www.reverbnation.com/crazycow

Στιχόβολη : Οι “Στιχόβολη” είναι ένα συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2010 στην πόλη των Ιωαννίνων, με το μουσικό τους ταξίδι να έχει στοιχεία απο την ελληνική παράδοση, απο το λαϊκό τραγούδι αλλα και επιρροές απο το χώρο του Rock, του Blues και της ψυχεδέλιας.

Η ιδέα της δημιουργίας ενθαρρύνθηκε περισσότερο μετά την συμμετοχή και την καταταξη

στην 7η θέση του τραγουδιού “Η Βόλτα” (Ερμηνεία: Μ.Μανιφάβα, Μουσική: J.Μπασδάνης, Στίχοι: Δημήτρης Ζ.) στον “Διαγωνισμό Ελληνόφωνου Τραγουδιού Κιθάρα 2009″.

Μέλη : Μαρία Μανιφάβα – Φωνή

Κώστας Μπασδάνης – Φωνή, Ακουστική Κιθάρα

James Μπασδάνης – Ηλεκτρική Κιθάρα

Χρήστος Ζήνδρος – Σάζι, Ούτι, Παραδοσιακά Κρουστά

Σάμι Χάσμε – Τύμπανα

Γιάννης Παπανδρώνης – Ηλεκτρικό Μπάσο

Μιχάλης Πίπερης – Ακκορντεόν

http://www.stixovoli.tk/

http://www.myspace.com/stixovoli

V.I.C.(Villagers of Ioannina City) : Οι V.I.C. είναι μια μπάντα από τα Ιωάννινα που συνδυάζει τη rock των 70’s με την παραδοσιακή μουσική και την ψυχεδέλια.Το αποτέλεσμα είναι μία μίξη των παραδοσιακών ήχων της Ηπείρου με τον μοντέρνο ήχο με ψυχεδελικούς αυτοσχεδιασμούς, κρατώντας παράλληλα την rock κουλτούρα των 70’s μαζί με την ένταση του σήμερα.Πρόσφατα κυκλοφόρησαν ένα promo που περιέχει 6 ξεχωριστά τραγούδια με το μοναδικό ύφος τους.

Μέλη : Alex – Guitars/Vox

Akis – Bass

Aris – Drums

Jiannis – Clarino

http://www.myspace.com/vicity

Σαββάτο 30 Ιουλίου :

Blodrod : Μπάντα που αποτελείται από νέα παιδιά από το Αγρίνιο.Γνωστοί μέχρι πρόσφατα ως Forget It.Μελωδικό alternative progressive metal με πολλές επιρροές από πολλές μπάντες του είδους και όχι μόνο.

Μέλη : Steve Tagios:lead guitar

Bill Sinapoglou:Drums percussion

Teo Goulas:Rythm guitar

Chris Nakas:Bass guitar

http://www.facebook.com/pages/BLODROD/127328757347974

Level3Three : Οι Level 3 Three είναι ένα τετραμελές μουσικό σχήμα από τον Ορχομενό. Οι επιρροές τους προέρχονται από την Rock, Garage, Alternative, ελληνική και παγκόσμια σκηνή. Αναφορές στο γκρουπ υπήρξαν και σε τεύχη του περιοδικού “Schooligans” καθώς το εξώφυλλο από το demo τους ψηφίστηκε μέσα στα οχτώ καλύτερα του Schoolwave 2008 . Το πρώτο τους cd single “Aντίδοτο” κυκλοφόρησε το 2008. Ένας ακόμη δίσκος με δικά τους κομμάτια αλλά και διασκευές θα ηχογραφηθεί σύντομα.

Μέλη : George Kontopoulos – Guitar & Vocals

Basile Kontopoulos – Guitar & Vocals

Alex – Panos Doumas – Bass Guitar

Panagiotis Moutsanas – Drums

http://www.myspace.com/level3three

White Raven : Οι White Raven είναι μια heavy metal μπάντα από την Πάτρα με πολλά thrash, power, και progressive στοιχεία.Έχουν ήδη ένα demo στο ενεργητικό τους και αρκετά live στην Πάτρα αλλά και σε άλλες πόλεις, παρά το γεγονός πως σχηματίστηκαν το 2009.

Μέλη : Chris G. – Vocals

Panagiotis K. – Lead Guitars

Panagiotis G. – Rhythm Guitars

Jim G. – Bass Guitar

Rick N. – Drums

George G. – Keyboards

http://www.myspace.com/whiteravenpatras

Black Mamba : Οι Black Mamba είναι μια τριμελής μπάντα από τη Χίο που υπάρχει από το 2006.Μια instrumental progressive fusion metal μπάντα που δεν χρειάζεται φωνή.Πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο τους cd με τιτλο Therapillusion που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από metal hammer 8/10, metal invader 4,5/5 και 85/100 από metalholocaust.Μοναδικές συνθέσεις και καταπληκτικές μελωδίες από μια ανερχόμενη μπάντα που υπόσχεται πολλά.

Μέλη : Ιγνάτιος Σταματονικολός – Electric Bass

Κώστας Αγγελάρας– Drums

Σταμάτης Φρατζεσκάκης– Electric Guitar

http://www.myspace.com/blackmambagroup

www.jumpingfish.gr/bl

Holy Oath : Οι Holy Oath είναι μια μελωδική heavy metal μπάντα από την Πάτρα.Ξεκίνησαν την πορεία τους πριν από 6 χρόνια με πολλές live εμφανίσεις στην Πάτρα κι όχι μόνο.Τα τελευταία δύο χρόνια δουλεύουν πάνω σε δικά τους κομμάτια και βρίσκονται στην παραγωγή του πρώτου τους cd με τίτλο Run To Reach The Sun.Το promo κυκλοφορεί ήδη περιέχοντας 4 πολύ καλοδουλεμένα κομμάτια με συνοχή και συναίσθημα, από μία πολύ αξιόλογη μπάντα.

Μέλη : Πέτρος Χαρίτος – drums

Παναγιώτης Παπασιμάκης – bass guitar

Χρήστος Δεμπεγιώτης – guitar

Θύμιος Σπιλιοτόπουλος – guitar

Χρήστος Καλπουζάνης – Vocals

http://www.myspace.com/holyoath

Πληροφορίες :

http://www.facebook.com/DonkeyRockFest

http://www.myspace.com/donkeyrockfestmeganisi

http://www.facebook.com/group.php?gid=134957386540993

Επίσης στα τηλέφωνα : 6945980640, 2645051370, 2645051646

e-mail : pameipal@hotmail.com

MEGANISTIMES: ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Πηγή: DonkeyRockFest