«ΡΩΓΜΕΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ»

Νέο μυθιστόρημα από το ΓΙΩΡΓΟ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ

ΡΩΓΜΕΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

Ακόμη και η πιο ζωηρή φαντασία αδυνατεί κάποιες φορές να συλλάβει τα σενάρια που σκαρώνει η ζωή…

Όταν κ Κώστας Λαμπρινός μαθαίνει ότι δολοφονήθηκε η γυναίκα του, επιστρέφει εσπευσμένα στην Ελλάδα. Τα γεγονότα που ακολουθούν, σε μια πλοκή υφασμένη με νήματα αρχαίας τραγωδίας, φέρνουν ξανά στη ζωή του αγαπημένα πρόσωπα από το παρελθόν, αλλά σε εντελώς διαφορετικούς ρόλους…και η κάθαρση θα έρθει τελικά-θα φέρει όμως μαζί της τη λύτρωση ;

Ένα συναρπαστικό κοινωνικό μυθιστόρημα που ανασύρει τον άνθρωπο από τη φυλακή της ψυχής του, για να τον οδηγήσει στην αυτογνωσία… Αυτό είναι το νέο βιβλίο του Γιώργου Φερεντίνου το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Κονιδάρη,  «Ρωγμές στο Χρόνο».


Ο Γιώργος Φερεντίνος γεννήθηκε το 1951 στο Μεγανήσι της Λευκάδας. Τελειώνοντας το γυμνάσιο φεύγει με ποντοπόρα πλοία, αναζητώντας μέσα από τα ταξίδια την προσωπική του πληρότητα και ελευθερία. Αργότερα επιλέγει να μείνει στην πόλη του Βανκούβερ του Καναδά. Εκεί σπουδάζει, γράφει, εκθέτει και μετά από χρόνια επαναπατρίζεται. Σήμερα ζει στην Αθήνα. Είναι μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών και έχει τιμηθεί πέντε φορές με το βραβείο Νίκος Καββαδίας.

Μέχρι σήμερα έχει εκδώσει έντεκα βιβλία ποίησης και λογοτεχνίας και έχει παρουσιάσει τριάντα ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής καθώς και πολλές ομαδικές.

 

Ένας δικός μας άνθρωπος που έχει κάνει το Μεγανήσι υπερήφανο πάρα πολλές φορές.

 

*Τα βιογραφικά στοιχεία του συγγραφέα καθώς και λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του βιβλίου έχουν αντληθεί από το εισαγωγικό σημείωμα του βιβλίου. Επιμέλεια Αμαλία Κατωπόδη

 

Πηγή: Σύνδεσμος Μεγανησιωτών «Ο Μέντης»