Ενημέρωση βουλευτή Σπ. Μαργέλη

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ευχαρίστηση ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας για τα παρακάτω:

1) Ύστερα από συνεχή προσπάθεια του βουλευτή και ατέλειωτες ώρες τρεξίματος σε συναρμόδια Υπουργεία και Υπηρεσίες ολοκληρώθηκαν όλες οι ουσιαστικές και τυπικές διαδικασίες για το διορισμό του καρδιολόγου στο Νοσοκομείο της Λευκάδας.

Με το υπ’ αριθμ. Υ10α/ΓΠοικ.88922/4-8-2011 έγγραφο του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης έχει σταλεί η απόφαση διορισμού του καρδιολόγου για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

2) Την Τρίτη 2/8/2011 το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) έδωσε θετική γνωμοδότηση για την αδειοδότηση της κατασκευής της υποθαλάσσιας ζεύξης, της διεύρυνσης του Λιμανιού της Λευκάδας, της κατασκευής προβλήτας για κρουαζιερόπλοια μεσαίου μεγέθους και ΜΑΡΙΝΑΣ για μεγάλα σκάφη (MEGA YACHT).

3) Για το ίδιο θέμα της αδειοδότησης και παραπέρα προώθησης των παραπάνω σημαντικών – μεγάλων αναπτυξιακών έργων για τη Λευκάδα ο βουλευτής είχε συνεργασίες με τον Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών κ. Σέργιο Λαμπρόπουλο.

4) Τέλος, ο βουλευτής χθες Τετάρτη 3/8/2011 είχε συνεργασία στο Υπουργείο Άμυνας με τον Υπουργό κ. Μπεγλίτη και τον Υφυπουργό κ. Σπηλιόπουλο για διάφορα θέματα και κυρίως για την αντιμετώπιση του έκτακτου προβλήματος που παρουσιάστηκε στην υδροδότηση του Δήμου Μεγανησίου. Ο Υπουργός ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημα του βουλευτή, έδωσε την ίδια στιγμή τις απαραίτητες οδηγίες και μέχρι το απόγευμα ειδικό πλοίο-υδροφόρα του Πολεμικού Ναυτικού θα έχει φτάσει στο Μεγανήσι για την μεταφορά νερού. Για το θέμα ο βουλευτής βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Δήμαρχο Μεγανησίου κ. Στάθη Ζαβιτσάνο.

Από το Γραφείο Τύπου