Τα κορίτσια του ανέμου!

Το WIND ZANTINO νικητής του 23ου Ράλλυ Ιονίου!

Με μια πολύ μεγάλη νίκη κλείνει η φετινή ιστιοπλοϊκή σεζόν για το σκάφος WIND Ζantino, που κατέκτησε την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη αγωνιστικών σκαφών ORCi στο φετινό Ράλλυ Ιονίου.Το Ράλλυ Ιονίου (ή Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου) διοργάνωσε φέτος ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών (30/07 έως 7/08) με διαδρομές Πάτρα-Κυλλήνη-Ιθάκη-Μεγανήσι.
Το WIND Zantino έδωσε πραγματικές μάχες στο θαλάσσιο στίβο του Ιονίου με άξιους και δύσκολους αντιπάλους και τελικά επικράτησε. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο καπετάνιος του σκάφους Παναγιώτης Στρούζας δήλωσε: 

«Ο αγώνας διεξήχθη με ασθενείς ανέμους, τυπικούς για το ιόνιο αυτή την εποχή. Έως και την προτελευταία ιστιοδρομία ήμαστε σταθερά στη δεύτερη θέση. Στην τελευταία όμως ιστιοδρομία (inshore) στο Μεγανήσι κάναμε τη μεγάλη ανατροπή κατακτώντας έτσι την πρώτη θέση. Θα ήθελα να συγχαρώ και τα επτά κορίτσια του πληρώματος για την σκληρή δουλειά η οποία τελικά μας έφερε στην κορυφή».
Το πλήρωμα: Πήλιουρα Ματίνα, Ρενιέρη Δέσποινα, Ίσκου Ευγενία, Τζένη Ελένη, Πέγκυ Ζώη, Νίκη Φορτούνα, Ιωάννα Δανιήλ
Περισσότερες πληροφορίες για το WIND ZANTINO όπως ιστορικό, διακρίσεις, το πλήρωμα, βίντεο, φωτογραφίες κτλ., μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.windzantino.gr ή ακόμα και στη σελίδα του σκάφους στο facebook.

 

(Πηγή: www.istioselida.com)