Συνάντηση για το ΤΕΙ

Μια βραδιά για το ΤΕΙ. Η διοικούσα του ΤΕΙ οργάνωσε συνάντηση – δείπνο με πνευματικούς ανθρώπους της Λευκάδας.

Σκοπός αυτής της συνάντησης ήταν η συζήτηση των προβλημάτων και των προοπτικών που υπάρχουν για τα  Τμήματα  που βρίσκονται στη Λευκάδα.

Αυτή η συνάντηση εργασίας κατέληξε στην δημιουργία μιας Επιτροπής Φίλων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, με σκοπό τη στήριξη και ενίσχυση της προσπάθειας που γίνεται από τη Διοικούσα Επιτροπή για την αναβάθμιση των Τμημάτων που βρίσκονται στη Λευκάδα.

Συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του Τεχνολογικού Ιδρύματος, Καθηγητής,  Ναπολέων Μαραβέγιας, ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε. του Ιδρύματος Καθηγητής,  Ιωάννης Δραγώνας, το μέλος της Δ.Ε. του Ιδρύματος δημοσιογράφος και διδάσκων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών,  Ιωάννης Πολίτης, ο Βουλευτής του Νομού,  Σπύρος Μαργιέλης, ο Δήμαρχος Λευκάδας,  Κώστας Αραβανής, ο Δήμαρχος Μεγανησίου,  Στάθης  Ζαβιτσάνος, ο Καθηγητής του Ε.Μ.Π,  Σπύρος Μαυράκος, το μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών,  Τριαντάφυλλος Σκλαβενίτης, ο Τάκης Τσερές η ζωγράφος, Σοφία Καλογεροπούλου και άλλοι Λευκαδίτες Καθηγητές Α.Ε.Ι. από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Να σημειωθεί ότι βρέθηκαν τυχαία σε διπλανά τραπέζια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Κώστας Σπηλιόπουλος, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων, Σούλα Μερεντίτη, ενώ επίσης σε διπλανό τραπέζι βρέθηκε η αγαπημένη Αγνή Μπάλτσα όπου όλοι ενημερώθηκαν για το θέμα της συνάντησης.

Στην συνάντηση τέλος  έστειλε μήνυμα συμπαράστασης ο Λευκαδίτης Καθηγητής της Νομικής Σχολής και Διευθυντής του Διεθνούς Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου κος Σπύρος Φλογαϊτης όπου εξεδήλωσε τη διαθεσιμότητα του για τη συμμετοχή του στην παραπάνω Επιτροπή

(Πηγή: www.lefkadapress.gr – φωτο: Νίκος Ζαβιτσάνος)