Επαγγελματικός κ’ Εμπορικός Σύλλογος Ελλομένου για την ΕΥΔΑΠ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΟΜΕΝΟΥ

ΝΥΔΡΙ –   ΛΕΥΚΑΔΑ

Τ.Κ. 31084                                                                                                                                                          Νυδρί 06/09/2011

ΤΗΛ-ΦΑΞ : 2645092522                                               

E-mail : ees.ellomenou.lefkadas@gmail.com

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επαγγελματικού και Εμπορικού Συλλόγου Ελλομένου σε έκτακτη συνεδρίαση την 31/08/2011 αποφάσισε ομόφωνα ,να εκφράσει την αντίθεση του στην απόφαση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας  να παραδώσει την ύδρευση και αποχέτευση στην Ε.Υ.Δ.ΑΠ Α.Ε. για τα επόμενα 20 χρόνια και μάλιστα με απεχθής όρους και αποικιακή σύμβαση.

Όπως η υγεία ,η παιδεία , η κοινωνική μέριμνα έτσι και η ύδρευση είναι μέλημα της πολιτείας να τα παρέχει στους πολίτες της με το ελάχιστο λειτουργικό κόστος- κέρδος.

Εάν όλα δωθούν βορά στους ιδιώτες αναρωτιόμαστε με πιο αντικείμενο θα ασχολείται πλέον η τοπική αυτοδιοίκηση.

Τα οικονομικά βάρη που επωμίζεται καθημερινά ο επαγγελματίας-έμπορος είναι τεράστια , σε αντίθεση με τον τζίρο που χρόνο με το χρόνο συρρικνώνεται.

Ε! όχι να πούμε και το νερό – νεράκι πληρώνοντας το χρυσό.

  Τουλάχιστον ούτε τα προσχήματα δεν κρατήθηκαν να καλέσουν σε διαβούλευση τους φορείς του νησιού για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Για τους λόγους αυτούς καλούμε τους επαγγελματίες – εμπόρους ,να στηρίξουν τον αγώνα που ξεκινάμε ενάντια σε αυτήν την αυθαιρεσία.

 

Το Δ.Σ.