Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά σε Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο

Στον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο Γυμνάσιο και τις Λυκειακές τάξεις παραβρέθηκε το πρωί ο Δήμαρχος Μεγανησίου κος Ζαβιτσάνος. Στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή και παραγωγική σχολική χρονιά σε μαθητές και διδάσκοντες.

Επισήμανε ότι το σχολείο πέρα από την διδακτική διαδικασία έχει και έναν ευρύτερο κοινωνικό και πολιτιστικό ρόλο, που ο Δήμος είναι πρόθυμος να ενισχύσει και να στηρίξει, με οποιαδήποτε δράση του προταθεί.

Τέλος αναφερόμενος στην νέα διευθύντρια του Σχολείου κα Μεταξά Βιβή, επισήμανε ότι είναι από τα κυριότερα εκπαιδευτικά στελέχη του Νομού μας.

Μιλώντας η κα Μεταξά, η οποία  μάλιστα έχει Μεγανησιώτικη καταγωγή, αφού ευχήθηκε για την νέα χρονιά, δήλωσε ότι έχει δουλέψει στο παρελθόν στο συγκεκριμένο σχολείο και ένας από τους λόγους που αποδέχθηκε την θέση του Διευθυντή είναι καθαρά συναισθηματικός. Ως γνωστόν, η κα Μεταξά μέχρι πρότεινος ήταν προϊσταμένη του γραφείου φυσικής αγωγής.

Στον αντίστοιχο αγιασμό για το Δημοτικό παραβρέθηκε η αντιδήμαρχος κα Καββαδά Έλλη, ο Πρόεδρος του ΔΣ Παναγιώτης Κονιδάρης, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής δημ. σύμβουλος Θανάσης Κονιδάρης και φυσικά ο δημοτικός σύμβουλος και διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου κος Πάνος Δάγλας, μέλη του Συλλόγου Γονέων κ’ Κηδεμόνων καθώς και πλήθος γονέων.

Το ΜΤ με τη σειρά του εύχεται ολόψυχα σε όλα τα παιδιά  καλή πρόοδο και στους εκπαιδευτικούς μια καλή και δημιουργική χρονιά!