Αγανακτισμένες αντιδράσεις για τα νέα μέτρα: «Φτύνω στα μούτρα σας» «Ελάτε να πληρωθείτε σε είδος»

Δείτε αγανακτισμένες αντιδράσεις για τα νέα μέτρα: από ανώνυμους ¨Είμαι κάτω από 55 ετών Ανώτερος Αξιωματικός ε.α και φτύνω στα μούτρα σας¨ αλλά και επώνυμους «Δεν έχω να σας δώσω άλλους φόρους! Ελάτε να πληρωθείτε σε είδος!» 

 

Είμαι κάτω από 55 ετών Ανώτερος Αξιωματικός ε.α και φτύνω στα μούτρα σας .

Εχω τιμηθεί με όλα τα μετάλια και τα παράσημα ,με εύφημο μνεία για τις υπηρεσίες μου , δεν ‘έχω τιμωρηθεί ποτέ μου και έχω υπηρετήσει σε όλο τον κόσμο .

Έχω υπηρετήσει 22 χρόνια στην ειδική μονάδα ΧΩΚ και ήμουνα παντού και πάντα και στην κρίση των Ιμίων ενεργοποίησα τους Πυραύλους ΧΩΚ .

Στα 39 μου έπαθα έμφραγμα και υπεβλήθηκα σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς ..

Από τότε υπηρέτησα σε υπηρεσία γραφείου αποφάσισα να παραιτηθώ στα 50 μου με σκοπό να φροντίσω την υγεία μου ..

Επειδή σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία τα μοσχεύματα έχουν ορισμένο χρόνο ζωής δεν πρόκειται να φτάσω στην ηλικία των 55 ετών , φτύνω τώρα στα μούτρα σας γιατί δεν προλαβαίνω να φτύσω στους τάφου σας

Λυπάμαι μόνο που από τους Αξιωματικούς του Κέντρου Επιχειρήσεων είμαι ο μόνος στην Ζωή από τους( 3 )τρεις συμμαθητές μου στην ίδια υπηρεσία έχουν πεθάνει οι δύο σε ηλικία 40 χρονών και φέτος πέθανε και ο αντικαταστάτης μου σε ηλικία 35 ετών όλοι από ο έμφραγμα και όλοι από το υψηλό στρες

Λυπάμαι μόνο που δημιούργησα οικογένεια με τρία παιδιά και τα τρία επιστήμονες και άνεργα !!

Λυπάμαι που τόσα χρόνια ήμουν δίκαιος και τίμιος ,λυπάμαι που για τα χάλια της Πατρίδος μου που εσείς είστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι και την πληρώνουμε μόνο εμείς .

Λυπάμαι που με υποχρέωσαν να πληρώνω τα ταμεία σας και δεν μπορώ να εισπράξω τα χρήματα ούτε καν τις εισφορές μου (λόγω αδυναμία πληρωμής ΜΤΣ ΒΕΑ ) και δεν μπορώ να βοηθήσω τα παιδιά μου .

Επειδή κάποιοι τα φάγανε και δεν τιμωρήθηκαν ΠΟΤΕ

Λυπάμαι που τόσα χρόνια δεν σας πήγα στα δικαστήρια γιατί επί 30 χρόνια με υπολογισμένα 10 χρόνια υπηρεσίες και πέραν του ωραρίου ,νυχτερινά και αργίες δεν πήρα ούτε μια δραχμή .. υπερωρία ενώ οι πλασματικές υπερωρίες πάνε σύννεφο παντού

Υ.Γ

Επειδή δεν ήμουνα ποτέ ζήτουλας θα ψάξω για μαύρη εργασία να βοηθήσω την οικογένεια μου για να μην φτάσω στο σημείο να σκοτώσω κάποιον πολιτικό ανεύθυνο .

Παραθέτω τα προσόντα μου αν κάποιος μπορεί να με χρειαστεί

Γνωρίζω Αγγλικά ,γνωρίζω υπολογιστές γνωρίζω από ασυρμάτους ,γνωρίζω όλα όπλα ατομικά και ομαδικά ,μπορώ να σκοτώσω από 300μ απόσταση με μια σφαίρα , μπορώ να αναχαιτίσω ολόκληρο σμήνος αεροσκαφών και ελικοπτέρων ,μπορώ να ανατινάξω οποιοδήποτε κτίριο, μπορώ να κάνω υποκλοπές τηλεπικοινωνιών ,μπορώ να κάνω παρεμβολές, μπορώ να κάνω ότι δολιοφθορά μπορείτε να φανταστείτε .Έχω ειδική εκπαίδευση στους υπολογιστές με ότι αυτό συνεπάγεται ..

Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος Αξιωματικός ε.α

Πηγή: TaXalia


«Δεν έχω να σας δώσω άλλους φόρους! Ελάτε να πληρωθείτε σε είδος!» Δεν είναι μόνο η ευρηματικότητα του μηνύματος, αλλά και το ότι το υπογράφει η ιδιαίτερα δημοφιλής Αντζυ Σαμίου! Το μήνυμα που ανήρτησε η τραγουδίστρια στον λογαριασμό της στο Twitter προκάλεσε σούσουρο στη διαδικτυακή κοινότητα, με τους φίλους της να το ερμηνεύουν ποικιλοτρόπως.


Η εκρηκτική τραγουδίστρια, που στο προφίλ της έχει βάλει την ελληνική σημαία επάνω στη φωτογραφία της, άναψε φωτιές με το σχόλιο που έκανε στον τοίχο της: «Δεν έχω να σας δώσω άλλους φόρους! Ελάτε να πληρωθείτε σε είδος». Οι θαυμαστές και φίλοι της έσπευσαν να απαντήσουν με πιπεράτο χιούμορ και εμπνευσμένοι από τα σουξέ της: «Εκεί που χρωστάω πιο πολύ θέλω να νιώσω το φιλί…», «Αντζυ, σώσε μας…» και αρκετά παρόμοια σχόλια.

Κάτι η οικονομική κρίση, κάτι η έκτακτη εισφορά και τα νέα φορολογικά μέτρα φαίνεται πως… έβγαλαν για τα καλά από τα ρούχα της την πασίγνωστη τραγουδίστρια, η οποία συχνά πυκνά γράφει στον τοίχο της διάφορα σχόλια που αφορούν την ισχύουσα οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας μας. Μάλιστα, λίγες ημέρες νωρίτερα είχε γράψει: «Δραχμή… μεγάλη τρομοκράτισσα…»

Βέβαια, αυτή τη φορά το σχόλιό της προκάλεσε σάλο, αφού αναφέρει πως αδυνατεί να πληρώσει τους φόρους με χρήματα παρά μόνο με είδος! Αν και η Αντζυ Σαμίου δεν διευκρινίζει τι είναι αυτό το «είδος» που προσφέρει αντί χρημάτων, τα οποία δεν διαθέτει, και προκειμένου να μη βρεθούν κάποιοι πονηροί καλοθελητές που βγάζουν εύκολα συμπεράσματα, να σας πληροφορήσουμε ότι η Αντζυ Σαμίου, εκτός από άφθονο χιούμορ, διαθέτει… βαρύ χέρι και αρκετές γνώσεις στις πολεμικές τέχνες.

«Επειδή θα ειπωθούν πολλά, η Αντζυ ανήκει στην κατηγορία των πολιτών που έχουν απηυδήσει με τη νέα οικονομική πολιτική. Φυσικά δεν εννοεί αυτό που καταλαβαίνετε, αλλά ότι είναι διατεθειμένη να πληρώσει με ένα χεράκι ξύλο» αναφέρει στην «Espresso» άτομο του φιλικού της περιβάλλοντος.

Πηγή:EspressoNews