To Meganisitimes αποκαλύπτει !

Πως συνδέεται λοιπόν, το Μεγανήσι με το Κατάρ ;

Ρεπορτάζ του απεσταλμένου στα Εμιράτα, Κατωπόδη Γιώργου.

Κάθε καλοκαίρι το Μεγανήσι γίνεται πόλος έλξης του διεθνούς τζετ σετ. Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ο εμίρης του Κατάρ, Χαμάντ Mπεν Χαλίφα Aλ-Θανί , η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο λόρδος Τζέικομπ Ρότσιλντ είναι μερικοί μεγιστάνες που επισκέπτονται κάθε χρόνο το νησί μας.

Γιατί όμως επισκέπτονται το νησί μας ; Τί ξεχωριστό έχει το Μεγανήσι? Ύστερα από πολυήμερη έρευνα και πολλά ξενύχτια βρήκα μερικά στοιχεία που πραγματικά θα συνταράξουν την κοινή γνώμη του νησιού μας.

Η αρχή της έρευνάς μου έγινε από μια απλή πληροφορία.

O μπάρμπας μου ο Σπύρος Κατωπόδης Καμπέλης, κάνει τοπικά ταξίδια Ντόχα – Φουτζέιρα. Μια ημέρα πριν αρχίσει το φόρτωμα των δεξαμενών, το πλοίου, με μαζούτ, αποφάσισε να κάνει μια βόλτα στο λιμάνι του Κατάρ (DOHA).

Βρέθηκε σε μια πλατεία με ελάχιστο κόσμο και αρκετή αστυνομία. Οι ντόπιοι έλεγαν ότι σε ένα υπερπολυτελές εστιατόριο βρισκόταν ο εμίρης του Κατάρ και γευμάτιζε και περίμεναν όλοι να τον δουν. Ετοίμασε λοιπόν την φωτογραφική του και η ψυχρολουσία και το δέος δεν άργησαν να έρθουν.

Με ποιόν γευμάτιζε ο Εμίρης ; Τι σχέση έχει το Μεγανήσι με όλη αυτή την ιστορία;

Ιδού κυρίες και κύριοι η φώτογραφία που τράβηξε ο Σπύρος:

– Εμίρης: ل مرة.. شاب سعودي يستحوذ على نادي «باناثينايكوس» اليوناني – صحيفة سبق الإلكت

– Σκρομ: Νάθε και να ΄ξερα τι μο’ λεες !

Ο γνωστός σε όλους μας, Κώστας Κανέλλος (ΣΚΡΟΜ), εθεάθη να γευματίζει με τον εμίρη του Κατάρ.

Τα μέλη του MEGANISITIMES αποφάσισαμε έκτακτη γενική συνέλευση. Έπειτα από επικοινωνία με το μέλος Σκρόμ, δεχθήκα πρόσκληση να μεταβώ στο Κατάρ ώστε να μου εξηγήσει τι συνέβη και αν η φωτογραφία είναι προιόν φωτομοντάζ.

Εικόνα: οι πρώτες ώρες μου στο Κατάρ

 

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGANISITIMES τα γεγονότα έχουν ως εξής:

Ο Κώστας παραθερίζοντας στο νησί το καλοκαίρι, αποφάσισε μια ημέρα να πάει για ψάρεμα σε μια ερημική παραλία στο Κεφάλι. Μόλις έφτασε στην παραλία αντίκρυσε το μεγάλο γιότ του Εμίρη που είχε αγκυροβολίσει σε εκείνο το μέρος. Ο μεγιστάνας και η οικογένειά του γευμάτιζαν για μεσημέρι.

Ο Κώστας λοιπόν αφού συνήλθε από την έκπληξη  άρχισε το ψάρεμα και τα πρώτα ψάρια δεν άργησαν να έρθουν.Από σαργομύτες, τσιπούρες αλανιάρες, μελανούρια, και μουρμούρες μέχρι δράκαινες και ποντικόψαρα.

Αυτό δεν έμεινε απαρατήρητο από τον εμίρη και διέταξε να πλησιάσουν τον ψαρά με το συμβατικό σκάφος. Φήμες λένε ότι στο γιοτ βρισκόταν και η πανέμορφη κόρη του μεγιστάνα. Ο Κώστας αρπάζοντας την ευκαιρία θέλησε να πουλήσει 2 κιλά ψάρια στην τιμή των 999,99 ευρώ. Ο Χαμάντ Mπεν Χαλίφα Aλ-Θανί την είχε ξαναπατήσει από ντόπιο ψαρά και διέταξε  νευριασμένος να αποχωρήσουν διότι το ποσό που ζήτησε ο Σκρομ ήταν παράλογο.

Ο ΕΡΩΤΑΣ όμως δεν άργησε να έρθει. Οι πληροφορίες μου λένε πως η κόρη του εμίρη γλυκοκοιτούσε τον ντόπιο ψαρά και αποφάσισε,  όχι μόνο να πληρώσει για τα ψάρια, αλλά και να τον προσκαλέσει και στο γιοτ. H εξέλιξη ήταν μη αναμενόμενη! Η κόρη του μεγιστάνα ζήτησε από Κώστα να μεταβούν στο Κατάρ ώστε να τον φιλοξενήσει.

Ο Κώστας πιο ερωτευμένος από ποτέ άφησε όλα του τα υπάρχοντα στο νησί και μετά από μία εβδομάδα αναχώρησε για το Κατάρ Σε ένα μεγάλο τραπέζι που έγινε αποφάσιστηκε να ορίσουν ημερομηνία γάμου η οποία δυστυχώς δεν είναι ακόμη γνωστή.

Πολλοί Μεγανησιώτες τον βλέπουν συχνότατα στο Μεγανήσι πάντα ευδιάθετο και προσιτό. Μέχρι και σήμερα δεν αποκάλυψε σε κανέναν το μυστικό του. Ας είναι καλά ο μπάρμπας μου, που σε ρόλο παπαράτσι τον έπιασε στα πράσα.

Υπάρχουν και άλλα νέα που είναι σημαντικά και αφορούν  όλους μας !

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κώστας και η μέλλουσα  σύζηγός του, επιδιώκουν να ΄΄ρίξουν χρήμα΄΄ στο Μεγανήσι.

Κατ αρχάς ο ζάμπλουτος πλέον, Μεγανησιώτης, βλέπει με καλό μάτι την αγορά του νησιού του Αρ. Ωνάση. Σκέφτεται να το μετονομάσει από Σκορπιό σε Σκρομπιό. Θα χτίσει πολυτελείς βίλες θα τις πουλήσει σε μεγάλα ονόματα όπως Παιτέρης, Άτζελα, Τζούλια, Χριστοδουλόπουλο και Ψινάκη.

Το νησί που έχει ήδη αγοράσει είναι το Αρκούδι το οποίο έχει μετονομαστεί σε Αλπού. Ίσως έτσι δικαιολογείται και η ακύρωση της επένδυσης στο εν λόγω νησί.

Σε αποκλειστικότητα ο νέος χάρτης :

Σκέφτεται επίσης να αγοράσει έκταση στο Μεγανήσι γιατί επιθυμεί να χτίσει το μοναδικό 12άστερο ξενοδοχείο στον κόσμο. Θα έχει υπερπολυτελή εστιατόρια όπως οινομαγειρείο, κουτούκι, χασαποταβέρνα καθώς και πατσατζίδικο! Επίσης θα περιέχει μουσείο με μυκηναικά ευρηματα, αεροδρόμιο και πίστα formula 1. Η υδροδότηση θα γίνεται από στέρνα και ο ηλεκτρισμός από φωτοβολαϊκά. Θα στολίζεται από κλιματαριές και μερτσίνες.Το ξενοδοχείο θα περιστρέφεται αργά γύρω από τον εαυτό του ώστε θέα να είναι πανοραμική.

Σε άλλη έκταση στο Μεγανήσι θα χτίσει ένα πολυτελέστατο κτίριο όπου θα στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία του MEGANISITIMES. Θα απασχολεί 40 άτομα προσωπικό εκ των οποίων καθαρίστριες, φύλακες, κηπουροί, και ρεπόρτερ. Υποσχέθηκε ότι στη συντακτική ομάδα θα δοθούν χρήματα ώστε να μπορέσουμε να σπουδάσουμε ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ* στην Αμερική. Θα γίνουν συζητήσεις για την αγορά και συγχώνευση της εφημερίδας ‘’THE NEW YORK TIMES’’ με το Meganisitimes. Το οποίο θα βγαίνει ΚΑΙ σε έντυπη μορφή.

* Ήθελα να τονίσω ότι, ναι μεν είμαστε φτασμένοι δημοσιογράφοι, αλλά οι προοπτικές γίνονται όλο και μεγαλύτερες μετά από την συγχώνευση αυτή.

 

Τέλος σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες έχει ήδη μιλήσει με τον πρόεδρο του ΤΥΛΗΚΑΤΗ για την αγορά του, καθώς και την κατασκευή νέου γηπέδου σε τεράστια έκταση στην Καρυά. Η αλήθεια είναι ότι ήθελε τον Παναθηναικό αλλά δεν θέλησε να εμπλακεί σε αντιπαράθεση με τον φίλο της μέλλουσας γυναίκας του, τον Πρίγκηπα Σουλτάν µπιν Νασέρ µπιν Αµπντούλ Ραµχάν αλ Σαούντ

 

Η ενημέρωση του Meganisitimes θα είναι συνεχής!  Πριν λίγο εστάλησαν στο email μου 3 νέες φωτογραφίες από άγνωστο αποστολέα.

Εικόνα : το ζευγάρι γυρνόντας από το αεροδρόμιο

Εικόνα: Ο Σκρομ με την όμορφη σύντροφό του

Εικόνα : Σκρομ με νέο look ανατολής.

 

Υγ. Ελπίζουμε να συνεχίσει να επισκέπτεται το Μεγανήσι και να είναι απλός όπως πάντα.

 

YΓ. Φυσικά όπως εξ αρχής είχατε καταλάβει η ιστορία είναι ψεύτικη .

Ελπίζω να σας άρεσε.