Δραστηρίοτητες Βουλευτή Λευκάδας κου Σπύρου Μαργέλη

Η ομιλία βουλευτή Λευκάδας κου Σπύρου Μαργέλη κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου και συνυπογραφή του πρότασης βουλευτών για τα ταξί

H ομιλία του βουλευτή Λευκάδας Σπύρου Μαργέλη στην Ολομέλεια της Βουλής χθες 20/10/2011 κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο-βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις εφαρμογής του Μεσοπρόθεσμου Πλαίσιου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015».

Πηγή: LefkadaNews

Τις απόψεις τους κατέθεσαν 21 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ αυτών και ο βουλευτής Λευκάδας Σπ. Μαργέλης, αναφορικά με τα σημεία που θεωρούν πιο κρίσιμα στο πλαίσιο της εφαρμογής του σχεδίου νόμου για τις Άδειες Παροχής Υπηρεσιών (ΑΠΥ) ταξί  και την απελευθέρωση του εν λόγω επαγγέλματος.
 Επισυνάπτεται το κείμενο με τις απόψεις των βουλευτών που συνυπογράφουν, έτσι όπως κατατέθηκε στον Υπουργό κ.Γιάννη Ραγκούση.
Πρόταση που συνυπογράφουν 7 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μεταξύ αυτών και ο βουλευτής Λευκάδας Σπ. Μαργέλης για την παροχή διευκολύνσεων όπως αυτές αναφέρονται στην παρακάτω πρόταση.

Πηγή: LefkadaNews