Μήνυμα ιερέος π. Ευάγγελου Αρώνη


ΜΕΓΑΝΗΣΙ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011

 

Αξιότιμο Κύριο

κ. Ευστάθιο Ζαβιτσάνο

Δήμαρχο Μεγανησίου

Ενταύθα

 

 

Αγαπητέ μου κύριε Δήμαρχε

Ευχαριστώ θερμά για ευγένεια σας να μου αποστείλετε πρόσκληση να παραστώ στην Απονομή του 10ου κατά σειρά «Βραβείου Μπεκόπουλου», που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011, στην καινούργια Αίθουσα Πολιτισμού του Δήμου μας.

Επιθυμώ να συγχαρώ εσάς, ως Πρόεδρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ταφίων καθώς και τους Φορείς που συγκροτούν την Επιτροπή Βραβείου Μπεκόπουλου για την διοργάνωση της σημερινής εκδήλωσης.

Συγχαρητήρια, βεβαίως, ανήκουν και στον κύριο Θεοδόση Μπεκόπουλο για την αξιέπαινη κοινωνική προσφορά του, η οποία –καλό θα είναι ιδιαιτέρως στην κρίσιμη εποχή που ζούμε- να βρεί και άλλους μιμητές.

Και, όπως πληροφορούμαι, βρέθηκαν αυτοί οι μιμητές αφού εφέτος το Πολιτιστικό Κέντρο Ταφίων επιβραβεύει μαθητές και μαθήτριες του νησιού μας, που διακρίθηκαν για τις ικανότητές τους και ξεχώρισαν για την εθελοντική προσφορά τους.

Συγχαίρω τους βραβευθέντες νέους και νέες του νησιού μας, πού αποτελούν και το ζωντανό μέλλον του, τους δασκάλους και καθηγητές τους καθώς και τους γονείς τους.

Επ’ ευκαιρία, τέλος, της Εθνικής Εορτής της Πατρίδος μας, εύχομαι ολοψύχως στους Ελληνες και τις Ελληνίδες, αλλά και σε όλους τους κατοίκους της χώρας και του νησιού μας «χρόνια πολλά, καλά, ειρηνικά, ευλογημένα και ελεύθερα».

Ιερεύς π. Ευάγγελος Αρώνης

Πρωτοπρεσβύτερος – Εφημέριος Κατωμερίου & Βαθέος