11/11/11, 11:11:11″

 

11 Νοεβρίου 2011, 11 η ώρα, 11 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα …

Η απόκρυφη συνάθροιση των 11

Η ημερομηνία αυτή εμφανίζεται μια φορά κάθε αιώνα. Την ερχόμενη Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, 49 λεπτά πριν από το μεσημέρι, θα είναι ακριβώς 11.11 της 11/11/11. Και οι αριθμολόγοι και άλλοι εσωτεριστές βρίσκονται επί ποδός πολέμου. Την εν λόγω ώρα, θα αναζητήσουν ένα σύνολο από σημάδια, ακόμη και ασυνήθιστα γεγονότα.

Τι θα συμβεί λοιπόν στις 11/11/11; Ορισμένα πνευματιστικά κινήματα κάνουν λόγο για την αρχή μιας ανθρωπιστικής αναγέννησης, μιας νέας αρμονίας στον κόσμο, λένε ακόμη και ότι θα ανοίξει μια πύλη προς μια νέα διάσταση. Ετσι χιλιάδες άνθρωποι έχουν φροντίσει να βρίσκονται αυτήν την ημέρα σε διάφορες χώρες για να συμμετάσχουν σε τελετές με την κρυφή ελπίδα μιας αποκάλυψης. Εχει απευθυνθεί επίσης έκκληση για να παιχτούν σ’ όλο τον πλανήτη κρουστά, ώστε να δημιουργηθεί ένας παγκόσμιος καρδιακός παλμός. Σε διάφορους ολιστικούς ή μυστικιστικούς ιστότοπους κυκλοφορεί μάλιστα μια ανακοίνωση που καλεί όλα τα όντα να ενωθούν. Απόσπασμα: «Στις 11 Νοεμβρίου 2011 στις 11.11 ώρα Γκρίνουιτς, θα συγκεντρωθούμε σε μία καρδιά, σε μία ψυχή, σε μια βαθιά σκέψη αγάπης. Μ’ αυτόν τον τρόπο, θα ενώσουμε τις φωνές μας με αυτές των πιο αρχαίων και των πιο σοφών πολιτισμών αυτού του πλανήτη• με τους μεγάλους αδελφούς και αδελφές μας, τους Αρχαίους των Πρώτων Εθνών».
Πολλές σελίδες αφιερωμένες σ’ αυτήν την ημερομηνία έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο facebook. Και στον κόσμο ολόκληρο, αναφέρει η γαλλική «Λε Φιγκαρό», χάρη στην εφαρμογή 111111, τηλέφωνα θα χτυπήσουν στην εν λόγω ώρα για να ακουστεί η 5η Συμφωνία του Μπετόβεν.
Τα μέντιουμ και οι αρχιερείς του μεταφυσικού χαιρετίζουν άπαντες τη σημασία που υποστηρίζουν πως έχει «ο συγχρονισμός» του 11/11/11 – όπως η Αμερικανίδα Σολάρα, «ειδική στην αριθμολογία» και συγγραφέας ενός βιβλίου για τη σημασία του αριθμού έντεκα. Γι’ αυτήν, το 11 αντιπροσωπεύει τον δυϊσμό του καλού και του κακού στην ανθρωπότητα και συνεπώς μια ενεργητική ισορροπία. «Βλέπω μια μεγάλη αλλαγή στη συνείδηση του πλανήτη και αυτό συμπίπτει με αυτήν την ημερομηνία», εξήγησε μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Στο Ιντερνετ, μπλόγκερ επικαλούνται επίσης την προφητεία του Αγίου Μαλαχία που τον 11ο αιώνα προείπε ότι θα υπάρξουν 112 πάπες πριν από τη Βιβλική Αποκάλυψη. Επισημαίνεται ότι ο Βενέδικτος ΙΣΤ’ είναι ο 111ος ποντίφικας…
Πηγή: Τα Νέα

Παρασκευή 11/11/11. Μια μέρα σαν όλες τις άλλες ή μήπως όχι;

Εδώ και ένα αιώνα έχει να εμφανιστεί τέτοια ημερομηνία με έξι «άσσους» ή τρία 11 στη σειρά και αυτό θα συμβεί αύριο Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011.
Για τους περισσότερους δεν είναι παρά ένα «παιγνίδι» των αριθμών, αλλά για άλλους δεν είναι καθόλου έτσι: μερικοί θεωρούν την ημερομηνία άκρως ευνοϊκή από κοσμικής απόψεως και άλλοι το ακριβώς αντίθετο, καθώς τη θεωρούν γρουσούζικη, χωρίς να λείπουν και οι απαραίτητοι εσχατολόγοι και καταστροφολόγοι που δεν αποκλείουν τη συντέλεια του κόσμου (προλαμβάνοντας όσους υποστηρίζουν ότι, σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγια, αυτό θα συμβεί στις 21/12/2012!).
Ήδη από τους μεσαιωνικούς χρόνους η «επιστήμη» της αριθμολογίας απέδιδε απόκρυφη σημασία -θετική ή αρνητική- στους αριθμούς και αυτή η πίστη -γιατί περί πίστης πρόκειται, σύμφωνα με τους επιστήμονες- έχει επιβιώσει μέχρι σήμερα. Το κακό είναι ότι, σύμφωνα αυτές τις αρχαίες μυστικές πεποιθήσεις, το 11 (και η ημερομηνία της 11ης Νοεμβρίου 2011 δυστυχώς περιέχει τρία «11» στη σειρά) βρίσκεται ανάμεσα στους «θείους» αριθμούς 10 και 12 και το 11 έχει κακή, μα πολύ κακή σημασία. Αν έχεις τρία 11 στη σειρά, τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο;
Μέχρι και μία νέα ταινία τρόμου με τίτλο «11/11/11» έχει ετοιμασθεί για την περίσταση. «Την ενδέκατη ημέρα του ενδέκατου μήνα του ενδέκατου έτους μία πύλη θα ανοίξει;», μας προειδοποιεί το σχετικό τρέιλερ.
Δεν λείπουν όμως και οι σύγχρονοι αριθμολόγοι, που θεωρούν ευνοϊκή ημερομηνία την 11/11/11, στο ευρύτερο πλαίσιο νοοτροπίας της «Νέας Εποχής» (New Age), θεωρώντας ότι η Γη θα κατακλυστεί από θετική ενέργεια που θα ανεβάσει το επίπεδο συνείδησης των ανθρώπων, οπότε η ημερομηνία είναι κατάλληλη να παντρευτεί κανείς ή να ξεκινήσει μία δουλειά. Πολλοί, πάλι, συνδυάζουν το 11 με τα τυχερά παιγνίδια, οπότε τη συγκεκριμένη μέρα ίσως έχουν αυξημένη διάθεση να ποντάρουν κάπου.
Βεβαίως οι ανθρωπολόγοι και οι ψυχολόγοι εξηγούν ότι όλα αυτά δεν προέρχονται παρά από την παμπάλαιη ανθρώπινη τάση να βρίσκουμε νόημα και σύμβολα σε τυχαία περιστατικά και σχήματα, τροφοδοτώντας έτσι την υπερφυσική μας διάθεση.Ο ανθρώπινος εγκέφαλος, λόγω της προϊστορικής εξέλιξής του, είναι νευρωνικά «καλωδιωμένος» να διακρίνει πρότυπα και νοήματα στα διάφορα αισθητηριακά δεδομένα που συλλέγει κάθε ώρα και στιγμή. Με τον τρόπο αυτό, ο άνθρωπος βοηθήθηκε στην έγκαιρη διάγνωση πιθανών κινδύνων και στην επιβίωσή του (όταν διέκρινε σωστά μια τίγρη κρυμμένη πίσω από τα κλαδιά), έστω και αν στην πορεία «φορτώθηκε» ως παρενέργεια μια εγγενή τάση αυταπάτης (όταν έβλεπε -και βλέπει ακόμα- ένα πρόσωπο τίγρης στα σύννεφα).
Ενδεικτικά, οι επιστήμονες αναφέρουν ότι όσο περισσότερη σημασία δίνει κανείς σε κάτι, όπως στον αριθμό 11, τόσο θα αρχίσει να το βλέπει γύρω του (π.χ. στο ρολόι του, όταν η ώρα είναι 11:11). Όπως διαβεβαιώνουν, στις 11/11/11 κανείς δεν έχει να φοβάται κάτι, αλλά ούτε και να υπεραισιοδοξεί. Οι ουρανοί δεν θα ανοίξουν, ούτε για καλό, ούτε για κακό.
Πηγή: NewsIt

Ουρές στα μαιευτήρια για να γεννήσουν στις 11/11/2011

Πολλές μέλλουσες μητέρες στη Νότια Κορέα “τρέχουν” για να κλείσουν ραντεβού με καισαρική για τις 11 Νοεμβρίου ή αλλιώς την Ημέρα του Πέπερο.

Ο λόγος είναι για να διασφαλίσουν ότι τα παιδιά τους θα γεννηθούν στις 11/11/2011, δηλαδή θα φέρουν για πάντα τον μοναδικό αριθμό ταυτότητας «111111».

Ο Κορεατικός Αριθμός Καταγραφής Πολίτη, ένας κωδικός αναγνώρισης για όλους τους κατοίκους της Κορέας, αποτελείται από 13 αριθμούς με τους έξι πρώτους να αφορούν την ημερομηνία γέννησης.

Άλλωστε στη Νότια Κορέα η 11η Νοεμβρίου είναι γνωστή ως Ημέρα του Πέπερο ή Η Πιο Γλυκιά Ημέρα, κάτι σαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ονομάστηκε έτσι από την κορεατική λιχουδιά Πέπερο εξαιτίας του ότι η ημερομηνία 11/11 μοιάζει με τα πέντε μπαστούνια του Πέπερο. 

Ο αριθμός των ραντεβού για καισαρική τομή στις 11 Νοεμβρίου είναι φέτος κατά 20% υψηλότερος από τα προηγούμενα χρόνια. Οι έγκυες που αναμενόταν να γεννήσουν μία εβδομάδα αργότερα έχουν προγραμματίσει να γεννήσουν εκείνη την ημέρα.

«Πάντα υπάρχουν γυναίκες που πρόκειται να γεννήσουν τον Ιανουάριο και ζητούν να γεννήσουν την πρώτη μέρα του μήνα, αλλά αυτό δείχνει περισσότερο ασυνήθιστο, να προσπαθούν να προγραμματίσουν τον τοκετό ώστε να έχουν αριθμό ταυτότητας 111111,» δήλωσε υπάλληλος μαιευτικής κλινικής.

Πηγή: NewsIt

11/11/11: Το Κάιρο κλείνει την πυραμίδα του Χέοπα φοβούμενο τελετές εσωτερισμού

Η πυραμίδα του Χέοπα, η μεγαλύτερη στην Αίγυπτο, θα παραμείνει κλειστή την Παρασκευή μετά τις φήμες για τελετές εσωτερισμού με την ευκαιρία της 11/11/11, μια ψηφιακή ευθυγράμμιση ημερομηνιών πολύ δημοφιλή για τους αριθμολόγους, έγινε σήμερα γνωστό από το Ανώτατο Συμβούλιο Αρχαιοτήτων (CSA) της Αιγύπτου.
Η απόφαση ελήφθη «μετά από πολλές πιέσεις» αιγυπτίων κυβερνοναυτών που αναφέρθηκαν σε τελετές εσωτερισμού «που προβλέπονται για τις 11 Νοεμβρίου του 2011 στο εσωτερικό της πυραμίδας», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο ‘Ατεφ Αμπού Ζάχαμπ, διευθυντής του Τμήματος φαραωνικής Αρχαιολογίας.

Το CSA επιβεβαίωσε επίσημα το κλείσιμο την Παρασκευή του διάσημου μνημείου, αναφέροντας πάντως σε ανακοίνωση του την ανάγκη εργασιών συντήρησης μετά από μια πολύ μεγάλη κοσμοσυρροή κατά την μουσουλμανική εορτή του Έιντ αλ ‘Αντχα, που μόλις ολοκληρώθηκε. Ο τάφος του Φαραώ Χέοπα, που βρίσκεται στο υψίπεδο της Γκίζας, κοντά στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα, και οικοδομήθηκε πριν από περίπου 4.500 χρόνια, είναι ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου και το μόνο που διασώζεται.

Για τους οπαδούς του εσωτερισμού, μια ασυνήθιστη ψηφιακή ευθυγράμμιση θα συμβεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, 2011 στις 11:11, και θα μπορούσε να προκαλέσει ασυνήθιστα γεγονότα. Χιλιάδες οπαδοί σκοπεύουν να συναντηθούν την ημέρα αυτή σε όλο τον κόσμο για τελετές ή χορούς. Αρκετές σελίδες αφιερωμένες στην ημερομηνία αυτή έχουν εμφανιστεί στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook. Ορισμένοι αποδίδουν στον αριθμό ένδεκα παραφυσικές δυνάμεις που προσφέρουν ένα δίαυλο επικοινωνίας με το υποσυνείδητο, άλλοι βλέπουν ένα μυστικιστικό χαρακτήρα σε αυτόν τον αριθμό που όπως λένε συνήθως σχετίζεται με καταστροφές, όπως οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πηγή: Εξπρές

11/11/11 ορκίζεται… ο 11ος πρωθυπουργός της Ελλάδας για 111 μέρες!

Ο νέος Πρωθυπουργός είναι ο 11ος της μεταπολίτευσης και θα ορκιστεί σήμερα 11/11/11…

Δεν αποκλείεται η κυβέρνηση να έχει λίγο μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και έτσι να μην έχουμε εκλογές στις 19/2, αλλά λίγο αργότερα με πιθανότητα ο κ. Παπαδήμος να είναι Πρωθυπουργός για … 111 μέρες.