Διάκριση για την Λευκάδα στην Philoxenia

«Μεγάλη Τιμή για την Τουριστική Λευκάδα»

Στο πλαίσιο των Philoxenia Tourism Awards η Λευκάδα αναδείχθηκε, κατόπιν δημόσιας ηλεκτρονικής ψηφοφορίας προορισμός της χρονιάς, στην κατηγορία «Αγαπημένος Παραθαλάσσιος Προορισμός».
Την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 20.30 στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης έγινε η επίσημη απονομή των Βραβείων, κατά την τελετή εγκαινίων της Διεθνούς Τουριστικής ΄Εκθεσης PHILOXENIA.
Το βραβείο παρέλαβε από τον Πρόεδρο της Helexpo κ. Μαυρίδη, ο Εντεταλμένος Δημ. Σύμβουλος για θέματα Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Αναστάσιος Ι. Γαζής, ο οποίος και μίλησε σχετικά, ευχαριστώντας για την τιμή που έγινε στη Λευκάδα.
Την παρουσίαση των βραβείων έκανε το γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο του «Μένουμε Ελλάδα» το οποίο παρουσίασε με θερμά λόγια την Λευκάδα και τις ομορφιές της.
Παρόντες στην τελετή ήταν οι Υφυπουργοί κ.κ. Νικητιάδης και Αλιβιζάτος, παράγοντες του ΕΟΤ και του Τουρισμού, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Δήμαρχοι, Περιφερειάρχες κ.λ.π εκπρόσωποι φορέων που μετέχουν στην ΄Εκθεση. Επίσης παρίστατο αντιπροσωπεία φορέων της Λευκάδας με τους κ.κ Αντώνη Δουβίτσα, Σπ. Ζαμπέλη, Γιάννη Λιβιτσάνο, Διον. Γαζή, ΄Αννα και Βεσσάριο Μίγκο, Κων. Κακλαμάνη, Μαρία Κοντογιώργη, Σπ.Μεσσήνη και άλλους.
Γραφείο Τουρισμού
Δήμου Λευκάδας

(Πηγή: www.lefkadanews.com)