Ανακοινώσεις Δήμου Μεγανησίου

Ανακοινώσεις Δήμου Μεγανησίου για τις Δενδροκομικές επεμβάσεις και τη Πρόσκληση παρουσίασης στρατεύσιμων κλάσης 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΝΔΡΟΚΟΜΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

4/12/2011

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ύστερα από την χαλαζόπτωση η online cialis οποία προξένησε σοβαρές ζημιές η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Μεγανησίου θεώρησε σκόπιμο να γίνουν οι αναγκαίες εργασίες συντήρησης δένδρων και θα ήθελε να ενημερώσει τους δημότες ότι θα πραγματοποιηθούν εργασίες κλαδέματος δένδρων στην πλατεία του οικισμού Βαθέως καθώς σε άλλα συγκεκριμένα σημεία του νησιού.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στις προσεχείς ημέρες , με την χρήση των ειδικών μηχανημάτων που απαιτούνται για την εργασία αυτή.

Τα κλαδέματα αυτά κρίνονται απολύτως αναγκαία για την ασφάλεια των κατοίκων του νησιού. Κάποια από τα δένδρα που θα κλαδευτούν πλευρικά και οριζόντια όπως ευκάλυπτοι , πεύκα , λεύκες κ.ά είναι ξερά όπως οι ευκάλυπτοι στην πλατεία του Βαθέως και μέσα στην παιδική χαρά ,και το πεύκο στις βόλτες στα Σπήλια, οπότε και επικίνδυνα να σπάσουν στον επόμενο δυνατό άνεμο και να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές αλλά και αυτοκίνητα η σπίτια .

Οι παραπάνω δενδροκομικές επεμβάσεις έχουν την έγκριση από το Δασαρχείο Λευκάδας ύστερα από την επικοινωνία της τεχνικής υπηρεσίας με τον αρμόδιο Δασολόγο.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
Καββαδά Ελλη

~~~

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΩΝ ΚΛΑΣΗΣ 2015

4/12/2011