Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Αποστολόπουλου

Σήμερα το πρωί ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος άκουσε ευχές και κάλαντα από τους μουσικούς… της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης και τη στρατιωτική μουσική της 4ης Μεραρχίας Πεζικού. Ο Γενικός Γραμματέας τους ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την επίσκεψή τους και του ανταπέδωσε τις ευχές για καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία. Παρόντες στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Τρίπολη ήταν μέλη της οικογένειας του κ. Αποστολόπουλου και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Σε πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος αναφέρει τα εξής:
«Παρά το γεγονός ότι η χώρα μας βρίσκεται σε περίοδο κρίσης και καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να αντιμετωπίσει τα συσσωρευμένα προβλήματα σε όλους τους τομείς, θεωρώ ότι το 2012 μπορεί και πρέπει να γίνει για όλους τους Έλληνες μία Καλή Χρονιά, μια χρονιά δημιουργίας για την Ελλάδα και ανασύνταξης όλων των δυνάμεών της.
Για να γίνει αυτό όλοι μας θα πρέπει να συμβάλλουμε προκειμένου να δημιουργηθεί σε όλη την χώρα ένα κλίμα αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και αλληλοστήριξης. Με προτεραιότητα στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες και έχοντας στόχο τη δημιουργία ενός ισχυρού κοινωνικού μετώπου μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες και να βγούμε δυνατότεροι, μα κυρίως σοφότεροι, από αυτή την κρίση που βιώνουμε ως χώρα.
Καλοσωρίζουμε το 2012 με δύναμη, με χαμόγελο και με αισιοδοξία. Εύχομαι σε όλους τους πολίτες προσωπική υγεία, οικογενειακή ευτυχία και προκοπή. Το νέο έτος ας αποτελέσει ευκαιρία για μια νέα αρχή. Μια αρχή θα σημάνει την έξοδο της χώρας μας από την κρίση και θα φέρει στον καθένα ξεχωριστά αυτό που επιθυμεί.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ- ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2012»

(Πηγή: www.lefkadanews.com)