Συνέντευξη τύπου All Star Day Βόλεϊ Γυναικών Λευκάδα 2012

Την πρώτη επίσημη συνέντευξη Τύπου για το «Champion All Star Day» της Λευκάδας παραχώρησαν το πρωί του Σαββάτου οι τοπικοί φορείς του νησιού, καθώς το μεγάλο event του γυναικείου βόλεϊ θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Λευκάδας, Κώστας Αραβανής, ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΕ και μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ Αποστόλης Βέτσας και ο πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας, Γιάννης Λιβιτσάνος, καλωσόρισαν τη διοργάνωση και μίλησαν για τις προσπάθειες που καταβάλλονται ώστε στις 19 Φεβρουαρίου όλα να είναι άψογα τόσο για τις αθλήτριες, όσο και για τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο. Στη συνέντευξη τύπου παραβρέθηκαν επίσης ο κ. Γεώργιος Χαλκίδης εκπρόσωπος της συνδιοργανώτριας εταιρείας iframe και ο Κωνσταντίνος Κολιός εξωτερικός συνεργάτης της εταιρείας για αθλητικές διοργανώσεις. Να σημειωθεί πως η συνέντευξη τύπου μεταδόθηκε ζωντανά από τον Energy 93.4.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος, Κώστας Αραβανής: «Θα ήθελα να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όσους πρωτοστάτησαν για να γίνει αυτή η σημαντική εκδήλωση στον Δήμο μας. Η ΕΟΠΕ εμπιστεύτηκε για πρώτη φορά εκτός Αθήνας το Champion All Star Day και είναι ιδιαίτερη τιμή που εμπιστεύτηκε τον Δήμο Λευκάδας. Πρόκειται για μια κορυφαία εκδήλωση και από τις σπουδαιότερες που ανέλαβε ποτέ η πόλη μας και σήμερα είμαστε εδώ για να καλωσορίσουμε και επίσημα το event που θα διεξαχθεί στις 19 Φεβρουαρίου και μάλιστα θα έχει και πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση μέσω του ΟΤΕ ΤV. Ευχαριστώ όλους τους φορείς και ιδιαίτερα την Ένωση Ξενοδόχων για την καθοριστική προσπάθεια και τις πρωτοβουλίες που κατέβαλαν και καταβάλλουν. Ευχαριστώ και την Αντιδήμαρχο κα Σκιαδά που συνέβαλε τα μέγιστα για την ανάληψη, αλλά και την καλύτερη διοργάνωση του Champion All Star Day. Γνωρίζουμε όλοι ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και οι οικονομικές συνθήκες επίσης. Τέτοιες πρωτοβουλίες όμως χρειάζονται και θα κάνουμε από την πλευρά μας ό,τι περνάει από το χέρι μας, αλλά πάντα με διαφανή τρόπο προκειμένου να μην στερηθούν οι συμπολίτες μας τέτοιες κορυφαίες αθλητικές εκδηλώσεις. Εύχομαι να έχουμε καλή συνεργασία και ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα που θα μας κάνει όλους περήφανους στις 19 του μήνα».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΕ και μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ Αποστόλης Βέτσας, έστειλε το δικό του μήνυμα: «Από την πλευρά της ΕΟΠΕ και της Ένωσής μας, θα ήθελα να ευχαριστήσω την πόλη και τον Δήμο για τη φιλοξενία. Θα προσπαθήσουμε να αισθανθούμε κι εμείς ως δημότες Λευκάδας αυτές τις ημέρες γιατί παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, η Λευκάδα κάνει μια τόσο μεγάλη προσπάθεια. Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται μέσα από μία ευρύτερη κλίμακα φορέων και η προσπάθεια της ΕΟΠΕ να γίνει η εκδήλωση στη Λευκάδα αποσκοπεί πρωτίστως στο άνοιγμα του βόλεϊ στην περιφέρεια.

Νιώθουμε ότι είμαστε μία γροθιά με έναν κοινό σκοπό. Η εκδήλωση ξεκίνησε ως All Star Game αγώνα, πέρσι έγινε All Star Day και φέτος ανεβάζουμε ακόμη πιο ψηλά τον πήχη, αφού θέλουμε η διοργάνωση να γίνει ένα αθλητικό φεστιβάλ. Το εντάσσουμε μέσα στο γενικότερο πλάνο ανάπτυξης του βόλεϊ που επιχειρεί η ΕΟΠΕ και μάλιστα δεν σας κρύβω ότι αισθανόμαστε ενοχές γιατί ο Νομός Λευκάδας μέχρι τώρα ήταν ο μόνος στην Ελλάδα που δεν είχε σύλλογο βόλεϊ. Η Ομοσπονδία, λοιπόν, πέρα από μια όμορφη εκδήλωση δίνει μεγάλη βάση και στο τι θα μείνει από όλο αυτό το event. Η αξιοποίηση διοργανώσεων για επιχειρηματική ανάπτυξη ευρύτερα είναι ένας στόχος μας.

Το Champion All Star Day είναι η κορυφαία εκδήλωση που γίνεται στη Δυτική Ελλάδα σε επίπεδο αθλοπαιδιών και η πρώτη που θα έχει απευθείας τηλεοπτική μετάδοση. Αντιλαμβάνεστε ότι η προβολή του νησιού από κάθε είδους ΜΜΕ είναι τεράστια. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα γίνουν και άλλες εκδηλώσεις, όπως για παράδειγμα επισκέψεις των αθλητριών στα σχολεία κλπ.. Το Σάββατο 18 του μήνα θα γίνει και μία αθλητική ημερίδα με θέμα το αθλητικό μάρκετινγκ και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Και πάλι θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο για τη μεγάλη αγκαλιά που μας άνοιξε, την Ένωση Ξενοδόχων και τον Αθλητικό σύλλογο της Λευκάδας, αλλά και ολόκληρη την αθλητική οικογένεια του νησιού. Να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο και ό,τι περισσότερο μπορούμε για να στεφθεί η διοργάνωση με απόλυτη επιτυχία».

Τέλος, ο πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας, Γιάννης Λιβιτσάνος, πρόσθεσε: «Ως Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΕΟΠΕ, τον Δήμο Λευκάδας και την ΕΣΠΕΔΕ που μία τόσο μεγάλη διοργάνωση θα διεξαχθεί στο νησί μας. Εμείς από την πλευρά μας δεν θα μπορούσαμε παρά να συμβάλλουμε και να σταθούμε στο πλάι σας προκειμένου τέτοιες εκδηλώσεις να γίνουν θεσμός στο νησί μας. Το Champion All Star Day είναι μια αθλητική γιορτή που μπορεί να προσφέρει πολλά στη διαφήμιση του τόπου μας. Είμαστε εδώ να παλέψουμε μαζί σας για την υλοποίηση αυτού του μεγάλου event και εύχομαι αυτή να είναι μόνο η αρχή. Θεωρώ ότι με την θέληση και την προσπάθεια που γίνεται από όλους τους φορείς το αποτέλεσμα θα είναι επιτυχημένο».

Διοργανωτές
E.O.Π.Ε. | ΕΣΠΕΔΕ | ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ | iframe

Πηγή: Λευκαδίτικα Νέα