Ανακοίνωση-Απάντηση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Μεγανησίου μας εστάλη η παρακάτω ανακοίνωση ως απάντηση σε δημοσίευμα  μεγανησιώτικης ιστοσελίδας:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Ο Σύλλογος Γονέων  και κηδεμόνων ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι θα  «κλείσει»  τα σχολεία και ότι αυτά δεν θα λειτουργούν. Οι εκπαιδευτικοί είναι κανονικά στην υπηρεσία τους και τα Σχολεία λειτουργούν. Η απόφαση να απέχουν τα παιδιά από τα μαθήματα του σχολείου και από τα φροντιστήρια πάρθηκε από τους γονείς μετά από πρόταση του Συλλόγου και κατόπιν απαιτήσεως πολλών γονέων προκειμένου να περιοριστούν και νέα κρούσματα ιώσεων.

 Το θέμα μεταφοράς των μαθητών αφορά το Δήμο Μεγανησίου και τις υπηρεσίες του και όχι το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων.

Παρ’ όλα αυτά επειδή υπάρχει και ευαισθησία και ενδιαφέρον σας ενημερώνουμε ότι το προεδρείο του Συλλόγου έχει ήδη ενημερωθεί προ δεκαημέρου για το συγκεκριμένο θέμα από την αρμόδια υπάλληλο του Δήμου και γνωρίζει ότι έχουν ήδη δρομολογηθεί οι απαραίτητες διαδικασίες για την οριστική λύση του θέματος κατά το τρέχον σχολικό έτος σε αντίθεση με άλλους Δήμους όπως η Λευκάδα που εκκρεμεί ακόμα το θέμα μεταφοράς των μαθητών.

Άρα πρόβλημα στη μεταφορά των μαθητών ούτε ποτέ υπήρχε ούτε πρόκειται να υπάρξει και παρακαλούμε να σταματήσει κάθε προσπάθεια από κάποιους για παραπληροφόρηση των γονέων.

Τέλος ο Σύλλογος και μόνον έχει την αποκλειστική ευθύνη για τις ανακοινώσεις που υπογράφει και κανείς άλλος.

Όσο για τις δραστηριότητές του ο Σύλλογος ενημερώνει πάντα όσους γονείς είναι μέλη του  και καλεί και όσους δεν είναι να προσέλθουν στις τάξεις του γιατί μέσω του Συλλόγου η άποψή τους και η γνώμη τους μπορεί να ακουστεί και να είναι σεβαστή.

 

                                                          ΤΟ Δ.Σ.

                                                   ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ