Η συνάντηση των γυναικών για την δημιουργία συλλόγου.

Πραγματοποιήθηκε χτές στην αίθουσα Πολιτισμού η πρώτη συνάντηση των γυναικών στην προσπάθεια δημιουργίας ενός γυναικείου συλλόγου.

Με έκδηλο το ενδιαφέρον για την  συγκεκριμένη προσπάθεια οι 42 γυναίκες που παραβρέθησαν δεσμεύτηκαν και επίσημα με την υπογραφή τους ότι θα δημιουργήσουν και θα στηρίξουν τον πρώτο γυναικείο σύλλογο στο Μεγανήσι.

Ορίστηκε προσωρινή τριμελής επιτροπή που από δω και πέρα θα συντονίζει θα ενημερώνει και θα συγκεντρώνει νέες συμετοχές μελών.

Η επιτροπή επίσης θα έχει συνεχή επικοινωνία με το Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου που θα είναι ο φορέας που θα βοηθήσει και θα στηρίξει την προσπάθεια των γυναικών με τις αρμόδιες υπήρεσίες του.

Επίσης  διοργανώνεται μια εκδρομή-επίσκεψη στα Γιάννενα με σκοπό την επαφή και ενημέρωση με τον αγροτουριστικό συναιτερισμό ΓΗΣ αφού μια από τις δράσεις του Συλλόγου θα είναι και η δημιουργία ενός συναιτερισμού.

Αποφασίστηκε ακόμα να δωθεί  απαραίτητος χρόνος προετοιμασίας αφενός γιατί ξεκινάει η θερινή σαιζόν και αφετέρου για να υπάρξει η ενημέρωση σε όσο γίνεται περισσότερα μέλη δίνοντας την ευκαιρία σε όλες τις γυναίκες να συμμετέχουν να οργανωθούν και να καταθέσουν προτάσεις.

Υπολογίζεται ότι γύρω στον Οκτώβρη και αφού προηγηθούν οι  τυπικές διαδικασίες που απαιτούνται για την νομιμοποίηση του συλλόγου με καταστατικό,  θα ακολουθήσει  η εκλογή του προεδρείου και ότι άλλο απαιτείται έτσι ώστε ο Σύλλογος Γυναικών Μεγανησίου να ξεκινήσει τις δράσεις του.

Για περισσότερες πληροφορίες , ενημέρωση, και εγγραφές απευθυνθείτε στην  επιτροπή :

Πολίτη Ακριβούλα  τηλ.6944114761

Δάγλα Χριστίνα  τηλ.6948161324

Δάγλα Νικολίνα  τηλ.6979012869