Το Ο/Γ «Φανερωμένη» γέφυρα Λευκάδας για 40 μέρες

2η Ενημέρωση Ωράριο Ανοίγματος Γέφυρας για διέλευση πλεούμενων

Το Ο/Γ «Φανερωμένη» θα αντικαταστήσει για 40 περίπου ημέρες τη πλωτή γέφυρα που ενώνει την Λευκάδα με την Αιτωλοακαρνανία προκειμένου να μεταφερθεί στον Πειραιά για την καθιερωμένη της επισκευή και συντήρηση. Το «Φανερωμένη» έχει από το πρωί πάρει τη θέση του αλλά προς το παρόν λειτουργεί η γέφυρα η οποία προβλέπεται «να ταξιδέψει» το απόγευμα. Σε ότι αφορά το πρόγραμμα για τη διέλευση των σκαφών θα δοθεί σήμερα από το λιμεναρχείο.

Πηγή: LefkadaPress

Όπως ανακοινώθηκε από το Λιμεναρχείο Λευκάδας οι ώρες ανοίγματος του Ε/Γ-Ο/Γ «ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ» Ν.Π. 11208 (σ.σ. αντικαθιστά μέχρι νεωτέρας την πλωτή γέφυρα Λευκάδας, η οποία τελεί υπό συντήρηση) το οποίο χρησιμοποιείται για διαπόρθμευση των επιβατών και οχημάτων στο βόρειο τμήμα του διαύλου Λευκάδας, προκειμένου να γίνεται η διέλευση των σκαφών ορίζονται καθημερινά ως εξής:

Α) 05:00 Β) 06:30 Γ) 10:30 Δ) 12:00 Ε) 16:00 ΣΤ) 21:00

και κατ’ εξαίρεση σύμφωνα με την παράγραφο 02 του άρθρου 02 του Ειδικού Κανονισμού Λιμένα Λευκάδας αριθ. 19 «Περί Κίνησης και Λειτουργίας της πλωτής Γέφυρας Λευκάδας».

Δεν διευκρινίζεται για πόσο θα ισχύει το νέο ωράριο και πότε θα επανέλθει η ωριαία καθημερινή λειτουργία. Για περισσότερες πληροφορίες καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με το Λιμεναρχείο Λευκάδας στο τηλ. 26450-22370.

Πηγή: Λευκαδίτικα Νέα