Oι Mr Highway Band νικητές του Hard Rock Rising

Οι Mr. Highway Band είναι οι νικητές της ελληνικής φάσης του παγκόσμιου διαγωνισμού Hard Rock Rising.

Ο διαγωνισμός Hard Rock’s Global Battle of the Bands δίνει στον νικητή του Hard Rock Cafe Athens -τους Mr. Highway Band- την ευκαιρία να διεκδηκήσουν μια ευκαιρία να ανέβουν στη σκηνή του Hard Rock Calling 2012.

Οι Mr. Highway Band είναι πλέον, μπροστά στην ευκαιρία τους να παίξουν στο μουσικό festival Hard Rock Calling 2012, στο Hyde Park του Λονδίνου, μαζί με τους Bruce Springsteen & The E Street Band, Soundgarden, Paul Simon και πολλούς ακόμα που αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.

Από τις 9 μέχρι και τις 24 Απριλίου, όλοι οι fans της ελληνικής μπάντας θα μπορούν να ψηφίζουν και να κατεβάζουν δωρεάν το τραγούδι των Mr. Highway band στην σελίδα του Hard Rock Café Athens στο Facebook www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/hardrockcafeathens .

Οι Mr. Highway Band τώρα θα διαγωνισθούν ανάμεσα σε άλλους 85 νικητές από Hard Rock Cafes απ’ όλο τον κόσμο. Μόλις η παγκόσμια ψηφοφορία ολοκληρωθεί και βγουν οι 10 καλύτερες μπάντες, ένα panel από διάσημους κριτές και επαγγελματίες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας θα επιλέξει τους 3 τελικούς νικητές.

Ο πρώτος νικητής θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για την απόλυτη Rock Star εμπειρία, συμπεριλαμβανομένης και της συμμετοχής τους στο Hard Rock Calling 2012.

Πηγή: Click@Life