Το νοσοκομείο επισκέφτηκε η υπ. βουλευτής Λ. Καραβία

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Λευκάδας πραγματοποίησε η κα. Λιλή Καραβία υποψήφια βουλευτής Λευκάδας με το ΠΑΣΟΚ.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε συμμετείχαν εκτός από την κυρία Καραβία, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κυρία Μεσσήνη, η Δ/ντριαΔιοικητικού κυρία Μανωλίτση, ο εκπρόσωπος των γιατρών κ. Σαρανταένας, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων κ. Κούρτης, επίσης ο κ. Αραβανής (αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου) ο κ. Μακρής μέλος του Δ.Σ. και η κυρία Ξηρομερίτη Δ/ντρια Νοσηλευτικής.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν στα προβλήματα του Νοσοκομείου και την επίλυσή τους. Επίσης έγινε ενημέρωση από την κυρία Καραβία για το έργο του Νέου

Νοσοκομείου,για το έργο του Περ. Ιατρείου Κατωμερίου, το έργο του Κέντρου Υγείας Βασιλικής, τον εκσυγχρονισμό των Περιφερειακών (αγροτικών) Ιατρείων, τον εξοπλισμό του υφιστάμενου Νοσοκομείου και την προμήθεια του νέου ακτινολογικού μηχανήματος. Όλα έχουν δρομολογηθεί και θα υλοποιηθούν από το ΕΣΠΑ ( ΠΕΠ Ιονίων Νήσων).

Συζητήθηκαν επίσης τα θέματα των εφημεριών, των αγροτικών γιατρών και των συνταγογραφήσεων καθώς επίσης λύθηκε και το θέμα των εφημεριών της γιατρού στο Κάλαμο.

(Πηγή: www.mylefkada.gr)