Συγχαρητήρια στις Εσπερίδες, ξανά Μπράβο στη Κατερίνα !

Για ένατη φορά τα τελευταία δέκα χρόνια οι Εσπερίδες κατέκτησαν το πρωτάθλημα στις κορασίδες της ΕΣΚΑΝΑ. Και σε αυτό «πόνταρε» και έβαλε το λιθαράκι της η Μεγανησιωτοπούλα Κατερίνα Μάλαμα κάνοντας φέτος και ένα βήμα παραπέρα !

Στην 5η χρονιά της στην ομάδα αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίχτρια του στον 3ο τελικό (Βίντεο) στη σειρά των τελικών των Play Off  απένταντι στο Πανιώνιο με νίκες 2-1 παρά το μειονέκτημα έδρας !

Η Κατερίνα αγωνίζεται και στην ομάδα των Νεάνιδων και παρά το νεαρό της ηλικίας της καθώς είναι η δεύτερη μικρότερη σε ηλικία, έχει πλούσια συλλογή τροπαίων που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια  με τη ομάδα των Εσπερίδων.

Είναι βασικό μέλος της μικτής ομάδας ΕΣΚΑΝΑ και από το Νοέμβριο έχει κληθεί και συμμετέχει στη προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Κορασίδων – Πανκορασίδων (Γεννημένες 1995, 96,97)

Στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά του ACS (Αμερικάνικο κολλέγιο Αγίας Παρασκευής), με την ομάδα των Νεανίδων αναδείχθηκε νικήτρια στο διαγωνισμό σουτ και η ομάδα της κατάκτησε την 1η θέση.

Τέλος και καλύτερο οι Εσπερίδες κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων που διεξήχθξη στο Βόλο από 18 μέχρι 22 Απριλίου 2012, ειτυνχάνοντας 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες απέναντι στον Αθηναικό, Ηρακλή, Αρκάδι Ρεθύμνου, Αρίων Πτολεμαϊδας και Πας Γιάννινα. Στον τελικό επικρατησαν 47 – 45 του Αρκάδιου Πτολεμαϊδας μετά από ένα δραματικό αγώνα με καλάθι στο τελευταίο δευτερόλεπτο !

Ξανά Μπράβο στη Κατερίνα και της ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια στο μέλλον και στη μεγάλη κατηγορία !