Ο Σύνδεσμος Μεγανησιωτών “Ο ΜΕΝΤΗΣ” με τους μικρούς του φίλους στον ¨Μικρό Πρίγκηπα ΙΙ¨

Ο Σύνδεσμος Μεγανησιωτών «Ο ΜΕΝΤΗΣ» διοργανώνει για τους μικρούς του φίλους και όχι μόνο, επίσκεψη μετά τη περσινή, στο Πλανητάριο στην παράσταση “Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΙΙ” συνέχεια της προηγούμενης, την Κυριακή 27 Μαΐου στις 12:30 το πρωί.

Ο Μικρός Πρίγκιπας επιστρέφει στο σπίτι του, τον Αστεροειδή Β612 μετά την περιήγησή του στο Σύμπαν και το ταξίδι στη Γη όπου ανακαλύπτει ότι το αγαπημένο του τριαντάφυλλο λείπει. Συντροφιά με την αλεπού, θα περιπλανηθεί ανάμεσα στον πλανήτη του χρόνου, του βοσκού και της μουσικής με πίστη ότι κάπου εκεί θα ξαναβρεί το αγαπημένο του, μοναδικό του λουλούδι.

Σίγουρα το νέο θα δώσει ιδιαίτερη χαρά σε όσους πέρυσι απόλαυσαν τον μικρό ήρωα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ στον θόλο του Πλανηταρίου όπου απόλαυσαν μια μοναδική εμπειρία. Αφού τώρα, θα έχουν ξανά την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο όνειρο του μοναχικού πρίγκηπα όπου τα γραφικά, η μουσική και το όλο αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσουν και για άλλη μια φορά θα συγκινήσουν μικρούς και μεγάλους.

Με τις φωνές των: Δημήτρη Πιατά (Αλεπού), Θάνου Παπαϊωάννου (Μικρός Πρίγκιπας), Ηρώ Λούπη (Τριαντάφυλλο), Κώστα Σεραφειμίδη (Βοσκό), Γιάννη Στεφόπουλο(Ωρολογοποιό), ενώ η σκηνοθεσία της μεταγλώττισης είναι των Αργύρη Παυλίδη και Μαρίας Ζερβού.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου Μεγανησιωτών «Ο ΜΕΝΤΗΣ»