Ευχαριστήριο Γυμνασίου και Γενικών Λυκειακών Τάξεων Μεγανησίου για την εκδήλωση παρουσιάσεων

ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Στο Γυμνάσιο & Λ.Τ. Μεγανησίου την Πέμπτη 17/05/2012, έγινε παρουσίαση του Περιβαλλοντικού Προγράμματος «Διαχείριση Απορριμμάτων και Μόλυνση Υδροφόρου Ορίζοντα» καθώς και η ερευνητική εργασία της Α’ Λυκείου «Διαμόρφωση Σχολικού Περιβάλλοντος».

 

Το σχολείο μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής Β/Θμιας Εκπ/σης κ. Γκαμπρέλας Μιλτιάδης, η κ. Κοψιδά Παρασκευή, Σχολική σύμβουλος Φιλολόγων, η κ. Κοψιδά Άννα υπεύθυνη ΚΕΣΥΠ, η κ. Παναρίτου Κωνσταντίνα, υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων, ο Δήμαρχος Μεγανησίου κ. Ζαβιτσάνος Ευστάθιος και η Αντιδήμαρχος Μεγανησίου κ. Καββαδά Έλλη. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μεγανησίου, οι δάσκαλοι, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων όπως και αρκετοί γονείς.

Η Διευθύντρια κ. Μεταξά Ακριβή και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου, συγχαίρουν θερμά τις μαθήτριες Δάγλα Αγγελική της Α’ Λυκείου και Μάντζαρη Μαριάννα της Γ’ Γυμνασίου για την παρουσίαση, καθώς και όλους τους μαθητές για τη συμμετοχή τους στα ανωτέρω προγράμματα.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την ευγενική προσφορά του, τον κ. Ζαβιτσάνο Νικόλαο (Ηλεκτρολόγο) για τη συνεχή υποστήριξη του σε όλες τις εκδηλώσεις μας όπως και τον κ. Πάνο Κ. Λάζαρη Τυπογραφείο & Γραφιστικές Τέχνες Λευκάδα.

H Δ/ΝΤΡΙΑ

ΜΕΤΑΞΑ ΑΚΡΙΒΗ