Τρένο παραλίγο να πατήσει Αποστολόπουλο και Ραγκούση

 

Ως εκ θαύματος σώθηκε, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος επέβαινε σε αυτοκίνητο μαζί με τον γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτ. Ελλάδος, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, Τάσο Αποστολόπουλο, καθώς το όχημά τους παραλίγο να συγκρουστεί με διερχόμενη αμαξοστοιχία!

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης στις 22.00, στη φυλασσόμενη διάβαση της οδού Διγενή Ακρίτα στην Πάτρα. Σύμφωνα με τοπικά Μ.Μ.Ε., οι δύο άνδρες είχαν ξεκινήσει από το ξενοδοχείο όπου διέμενε ο πρώην υπουργός. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ακινητοποιήθηκε για 5 λεπτά στο ύψος της διάβασης του ΟΣΕ.

Οι μπάρες είχαν κατέβει, το τρένο όμως δεν πέρασε. Οι μπάρες ανέβηκαν ξανά και το όχημα επιχείρησε να διασχίσει τις γραμμές, όμως νεαρός οδηγός δικύκλου άρχισε να φωνάζει πως ερχόταν αμαξοστοιχία.

Για καλή τους τύχη, ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος αντελήφθη τι συνέβαινε, ακινητοποίησε αμέσως το αυτοκίνητο και οι τρεις επιβαίνοντες είδαν σε απόσταση αναπνοής μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου να περνά το τρένο από μπροστά τους. Το σοκ ήταν ισχυρό, καθώς συνειδητοποίησαν ότι, χωρίς την έγκαιρη προειδοποίηση του οδηγού του δικύκλου, η κατάληξη θα ήταν τραγική…

(Πηγή: Zougla.gr)