Αλέκος Δάγλας: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Εντυπωσίασε η Εθνική Ελλάδος Γυναικών του Αλέκου Δάγλα

Η Εθνική ομάδα των Γυναικών κατάφερε να επιβληθεί εύκολα της Βουλγαρίας στο τελευταίο φιλικό πριν τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με τον Αλέκο Δάγλα να τονίζει πως η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός τόνισε αναλυτικά μετά το τέλος του αγώνα: «Είμαστε σε καλό δρόμο. Η ομάδα αρχίζει να βρίσκει τους ρόλους της και τη χημεία της. Εμείς το παιχνίδι μας το ξεκινάμε από την άμυνα. Όλα από εκεί αρχίζουν. Θα δουλέψουμε σκληρά και αυτή την εβδομάδα για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και να παρουσιάσει η ομάδα το αγωνιστικό πρόσωπο που θέλουμε στα επίσημα ματς, αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στη Φινλανδία».

Πηγή: On Sports

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Εθνική ομάδα των Γυναικών.

Το συγκρότημα του Αλέκου Δάγλα επικράτησε της Βουλγαρίας στο κλειστό του Αγίου Θωμά με 74-47 και έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Κορυφαία για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν η Τούλα Καλέντζου με 16 πόντους, ενώ καλή εμφάνιση είχαν ακόμα οι Ζωή Δημητράκου και η Κατερίνα Σωτηρίου με 14 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Δεκάλεπτα: 24-10, 41-24, 56-33, 74-47.
Ελλάδα (Δάγλας): Καλέντζου 16(4), Σπαθάρου , Δημητράκου 14(3), Χατζηνικολάου 3 Κωτσοπούλου 8(2), Σταυρίδου 3(1), Παπαμιχαήλ 2, Λύμουρα 3(1), Σωτηρίου 12(2), Πατεράκη, Σκιαδοπούλου 5, Σπανού 8.
Βουλγαρία (Μπουτσέτα): Νικόλοβα 3(1) , Στανόεβα 4, Παχβάροβα 4 , Ζλατάνοβα 4, Περοστίγισκα 16 , Σλάβοβα 8(2), Μίτεβα 2 , Γκεοργίεβα 6, Πέτεβα , Καρτσόφσκα, Ιβάνοβα.

Πηγή : On Sports