Ανακοίνωση A.O. Καλαμιτσίου

Ο Α.Ο. Καλαμιτσίου ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο της Λευκάδας, εκτός πλέον της ανδρικής και της παιδικής ομάδας μας, την δημιουργία εφηβικής ομάδας (κάτω των 17), για πρώτη φορά στο νομό μας όπου και θα συμμετάσχει στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κάτω των 17 Δυτικής Ελλάδας.

Οι άλλες έξι (6) ομάδες που συμμετέχουν είναι, η ακαδημία Κ. Δαβουρλής από την Πάτρα, οι Ελπίδες Αγρινίου, η Ακαδημία Μεσολογγίου, η Α.Ε. Πρέβεζας, οι Ελπίδες Ιωαννίνων και ο Πας Γιάννενα, ο νικητής των οποίων θα συμμετάσχει σε τουρνουά με τους πρώτους των άλλων ομίλων για την ανάδειξη του Πανελλήνιου Πρωταθλητή.

Πιστοί πάντα στο δρόμο που έχουμε χαράξει, συνεχίζουμε να δουλεύουμε τα νέα παιδιά με σκοπό την άθληση, τη σωστή εκμάθηση με τα πιο νέα συστήματα προπόνησης και τη διάκριση όσο πιο ψηλά, αλλά και όσο πιο σωστά μπορούμε να τους παρέχουμε.

Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, τόσο οικονομικά όσο και οργανωτικά, άλλα είναι το απόλυτα σωστό στάδιο το οποίο πρέπει, πιστεύουμε, να ακολουθήσει ο αθλητής μετά το παιδικό τμήμα και πριν την ανδρική ομάδα!

Οι αγώνες ξεκινάνε την Κυριακή 11/11/12 στις 12:30 στο γήπεδο των Σφακιωτών με αντίπαλο την Ακαδημία Κ. Δαβουρλή.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής  είναι το εξής:

1η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΡΕΠΟ                ΑΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΑΟ ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ – Κ. ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Σας περιμένουμε όλους σε ένα νέο, διαφορετικό πρωτάθλημα να στηρίξετε τα παιδιά μας!

 

Α.Ο.ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ