Φιλικό Δημοτική Ακαδημία Λευκάδας – Ακαδημία Μεγανησίου & Ευχαριστήριο

Φωτογραφίες & Βίντεο

Την Κυριακή 25-11-2012 η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μεγανησίου  φιλοξενήθηκε από την ομάδα της Δημοτικής Ακαδημίας Λευκάδας   στο πλαίσιο από μία σειρά φιλικών αναμετρήσεων που θα δώσει η ομάδα έως τα Χριστούγεννα .

Το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα 4-3 υπέρ της ακαδημίας Λευκάδας αδικεί  την ομάδα του Μεγανησίου που την  άφησε ιδιαίτερα   στεναχωρημένη    με  τρία δοκάρια και σωρεία χαμένων ευκαιριών .
Σίγουρα το θέμα σε αυτές τις φιλικές  αναμετρήσεις δεν είναι η νίκη αλλά η συμμετοχή και να χαρούν τα παιδιά την εμπειρία να παίξουν μπροστά σε κόσμο και σε τόσο όμορφα γήπεδα όπως είναι το Δημοτικο γήπεδο Λευκάδας .

Βλέποντας τα δυο τελευταία φιλικά της ομάδας του Μεγανησίου με Α.Ο ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ αλλά και το σημερινό μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι κάτι καλό γεννιέται και μέσα από την προπόνηση και την σωστή  δουλειά που γίνετε στην ακαδημία το μέλλον τους ανήκει .

Ευχαριστήριο προς την Δημοτική Ακαδημία ποδοσφαίρου  Λευκάδας 

Εκ μέρους της ποδοσφαιρικής ακαδημίας Μεγανησίου  και τους προπονητές κ Νίκο Κατωπόδη και Αντώνη Δάγλα , ευχαριστούμε θερμά την Δημοτική ακαδημία Λευκάδας και τον προπονητή κ Παναγιώτη Μπελεγρίνο   για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην ομάδα μας.

Φωτογραφίες & Βιντεο: Στάθης Πολίτης (Γάντζος)

Πηγή: ΠΑΣ Μεγανησίου