Δελτίο Τύπου ΑΟ Καλαμιτσίου για τον εξ αναβολής αγώνα εφηβικού πρωταθλήματος ΠΑΣ Γιάννενα – ΑΟ Καλαμιτσίου 1-2

Α.Ο. ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  16/12/2012

ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ  2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΦΗΒΙΚΟΥ (U17) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

 

Την Κυριακή 16/12/12 η εφηβική μας ομάδα έδωσε τον εξ αναβολής αγώνα με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ στο γήπεδο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (Σταυράκι), ο οποίος είχε αναβληθεί λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Η ομάδα μας θριάμβευσε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο!

Δεν είναι μόνο η νίκη 1-2, αλλά και το ότι το σκορ μπορούσε στο δεύτερο ημίχρονο να πάρει άλλες διαστάσεις!

Και τα δύο γκολ πέτυχε ο Φώτης Ηλιόπουλος και όχι ο Άλκης Θειακός όπως εκ παραδρομής γράφτηκε στο fcpasgiannina.gr, όπως και το πρώτο γκολ δεν προήλθε από λάθος των αμυντικών όπως εκ παραδρομής γράφτηκε, αλλά από ατομική ενέργεια σαν κι αυτές που βλέπουμε και θαυμάζουμε κάποιες φορές στην TV.

Στο πρώτο ημίχρονο και στα πρώτα λεπτά ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ είχε την υπεροχή όπου και μετουσίωσε σε γκολ. Κάτι που αφύπνισε την ομάδα μας και από κει και μετά είχαμε απόλυτη επικράτηση. Στο 35’ έγινε η ισοφάριση και στο 75’ το 1-2. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε αρετές ευκαιρίες, ειδικά δύο με τον Κυριάκο Βουκελάτο, στην πρώτη να τραντάζει με ευθύβολο σουτ το οριζόντιο δοκάρι και λίγα λεπτά αργότερα το σουτ του αποκρούστηκε από τον αντίπαλο αμυντικό αρκετά μέσα από την γραμμή του τέρματος, με τον διαιτητή να δείχνει παίζεται!

Δεν είναι εύκολο να γράψουμε για διακριθέντες γιατί πολύ απλά όλοι οι παίχτες του κου Γιώργου Κατηφόρη έπιασαν πολύ καλή απόδοση, κάτι που αναγνώρισαν και οι αντίπαλοι μας.

Τον αγώνα θα μεταδώσει σε μαγνητοσκόπηση το EPIRUSTV1  την Τρίτη 18/12/2012 στις 17:45 , φάσεις του οποίου μετάδωσε την Κυριακή το βράδυ.