Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου…

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή του Δημοτικού  και Νηπιαγωγείου σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Μεγανησίου, χτές  το απόγευμα.

Την γιορτή άνοιξε ο πρόεδρος του  συλλόγου Σπύρος Αργυρός που αφού καλοσώρισε τον κόσμο ενημέρωσε για τις δράσεις και τις ενέργειες του Συλλόγου σε θέματα που έχουν απασχολήσει κατά καιρούς τα σχολεία και τους μαθητές. Ανέφερε επίσης ότι τα δώρα είναι προσφορά του κυρίου Α. Μουρκογιάννη.

Τα παιδιά τραγούδησαν κάλαντα παραδοσιακά με την συνοδεία πιάνου, και παρουσίασαν  σκετσάκια γιορτινά ενώ οι γονείς «έντυσαν» με πλούσια εδέσματα τον μπουφέ  που έκλεισε την γιορτή πρός τιμή των μαθητών.

Ταυτόχρονα λειτουργούσε παζάρι με κατασκευές των παιδιών.

Η έκπληξη της βραδυάς, ο Αγιος Βασίλης που κατέφθασε κατακόκκινος και στρουμπουλός κατευθείαν από την Καισαρεία, αφού έκανε μια στάση στη Ρωσία για να πάρει μαζί του την εγγονή του Βασιλίτσα ,πριγκίπισσα του χιονιού.

Τα παιδιά για να παραλάβουν τα δώρα τους παρουσίαζαν και από κάτι. Ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και χόρεψαν, τραγούδησαν,αυτοσχεδίασαν με στυλ κέφι και επιδεξιότητα.

 

 

Στο τέλος φωτογραφήθηκαν με τον Αγιο Βασίλη και την Βασιλίτσα και ευχήθηκαν σε όλους καλές γιορτές.

H μικρή Πανωραία παρακολούθησε  τη γιορτή και συμμετείχε χορεύοντας συνέχεια, όπως κι όλα τα μικρότερα παιδάκια που πήραν σοκολάτες από τον Αγιο Βασίλη.

Μια ξεχωριστή γιορτή που στήθηκε με πολύ κόπο και προσωπική εργασία από το  Δ. Σ. του Συλλόγου  με την συμμετοχή δασκάλων μαθητών και γονιών, που καταχάρηκαν μεγάλοι και μικροί.

To Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Χρόνια πολλά σε όλους και του χρόνου.