Σύβρος – ΠΑΣ Μεγανησίου 3 – 3

Βίντεο & Φωτογραφίες

ΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΑΦΗΣΕ  Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ

ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΒΡΟΥ 
 

Η ισοπαλία 3-3 «σφράγισε» την αναμέτρηση του ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ με τον ΑΟ ΣΥΒΡΟΥ  στο δημοτικο σταδιου Βλυχού, για την 12η αγωνιστική της Β κατηγορία ΕΠΣ Π Λ .
Ένα αποτέλεσμα που αφήνει στον ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ  την πίκρα ότι βάσει της συνολικής του εμφάνισης, αν μια ομάδα άξιζε τη νίκη ήταν αυτός, απέναντι στην ομάδα του ΣΥΒΡΟΥ  που παρουσιάστηκε  αρκετά καλός στο μισό του αγώνα  αλλά στην  συνέχεια δεν άντεξε την πίεση του ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ και παρόλο που προηγούνταν 3-1 στο ημίχρονο γλύτωσε τα χειρότερα με την ισοπαλία .
Ο ΣΥΒΡΟΣ μπήκε δυνατά στο αγώνα  και στο 14 βρέθηκε μπροστα στο σκόρ με 0-1 . Ο ΠΑΣ αντέδρασε άμεσα και στο 24 ο Σπύρος Πολίτης έκανε το 1-1 με μακρινό σουτ . Χωρίς να προλάβει η ομάδα μας να χαρεί την ισοφάριση ένα τυχερό γκολ από την ομάδα του ΣΥΒΡΟΥ έκανε το 1-2 .
Πριν καλά καλά η ομάδα συνέλθει από το γκολ που δέχτηκε ένα 3 γκολ στο 28 ήρθε να βαρύνει κι άλλο τα πόδια των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ .Οι φωνές από τον πάγκο έδειξαν  να ξυπνάει τους παίχτες που  έκαναν  φάσης αλλά το γκολ δεν ερχόταν με το ημίχρονο να κλίνει 1-3 υπέρ των φιλοξενουμένων .
Με  ευκαιρία απο τα αποδυτήρια ξεκίνησε το δέυτερο ημίχρονο για τον ΠΑΣ που στο 47 έχασε μεγάλη φάση να κάνει το 2-3 συν την έλευση του Νίκου Ζαβιτσάνου (αλλαγή του Αντώνη Αργύρη )έδειξε οτι θέλει τους 3 βαθμούς της νίκης .
Το άγχος που είχαν οι παίκτες του ΣΥΒΡΟΥ  για να κατακτήσουν την πρώτη τους νίκη μετά απο 12 αγωνιστικές ασυναίσθητα  τους οδήγησε στο να οπισθοχωρήσουν και να κλειστούν στα καρέ τους έτσι έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του ΠΑΣ  να ανεβάσει ρυθμό και να πιστέψει στην ανατροπή του σκορ.Στο 59 η τύχη χαμογέλασε στον καλύτερο του αγώνα και με αυτογκόλ έγινε το 2-3 .
Από εκεί και μετά ο αγώνας ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την ομάδα του ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ .
Η αλλαγή του Στραγαλινού στην θέση του Καββαδά έκανε ακόμα πιο  επιθετική την ομάδα του ΠΑΣ και στο 68 πάλι με τον Σπύρο τον Πολίτη έκανε το 3-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς απο τους φιλάθλους του γηπεδούχου . Μέχρι το τέλος του αγώνα η ομάδα του ΠΑΣ έχασε σωρεία ευκαιριών για να ανατρέψει το 1-3 του πρώτου ημιχρόνου , κάτι που δεν άρεσε στον διαιτητή που παρόλο τις 5 αλλαγές και τις πολλές σκόπιμες καθυστερήσεις από την ομάδα του ΣΥΒΡΟΥ έληξε τον αγώνα στο 89 λεπτό κάτω απο έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου .
Οι 11 παίχτες που ξεκίνησε ο ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ είναι Γιάννης Ζαβιτσάνος -Παναγιώτης Πολίτης- Γιάννης Πολίτης του Ηλία -Γιάννης Πολίτης Του Ανδρέα -Σπύρος Πολίτης -Αντώνης Αργύρης -Ζώης Καββαδάς -Μιχάλης Κοντογιώργης-Μάκης Σολδάτος -Μπάμπης Φερεντίνος -Δημήτρης Δάγλας
Αλλαγές Σπύρος Στραγαλινός και Νίκος Ζαβιτσάνος .

Βίντεο & Φωτογραφίες: Στάθης Πολίτης (Γάντζος)