ΠΑΣ Μεγανησίου – Παλιάμπελα 1 – 0

ΜΕΓΑΛΗ   ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ 1-0

Η ομάδα χτίζει προσωπικότητα

Το δεύτερο  συνεχόμενο παιχνίδι που ο Π.Α.Σ. ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ  παίρνει θετικό αποτέλεσμα  αυτή την φορά  επί της ομάδας Π.Α.Σ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ , όπως είναι φυσικό έχει … απογειώσει την  ψυχολογία των παιχτών στο ζενίθ.

Τόσο με τον Α.Ο ΣΥΒΡΟΥ , όσο και με τον Π.Α.Σ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ , το Μεγανήσι  έδειξε ότι έχει ψυχή και μπορεί να ανατρέπει ακόμα και αρνητικά  αποτελέσματα  όπως τον αγώνα με τον ΣΥΒΡΟ που βρέθηκε πίσω στο σκόρ 1-3 και να παίρνει τους  απαραίτητους  βαθμούς .

Ο χθεσινός αγώνας ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τον Π.Α.Σ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ που από την αρχή του αγώνα έδειξε τις προθέσεις του για το τι θα επακολουθήσει .

Πριν κλείσει το πρώτο αγωνιστικό  δεκάλεπτο ο ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ είχε την πρώτη καλή ευκαιρία  στο 8 με σουτ έξω από την περιοχή του Κώστα Σολδάτου .Στην αμέσως επόμενη φάση ο Νίκος Ζαβιτσάνος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο ποιο πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα του ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ .

Οσο περνούσε η ώρα η ομάδα του νησιού μας πατούσε καλύτερα στο γήπεδο από την αντίπαλη ομάδα έτσι στο 20 λεπτό μεγάλη διπλή ευκαιρία από τον Σπύρο Πολίτη (απέκρουσε ο τερματοφύλακας) του στέρησε  την χαρά να χριστεί  για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι  σκόρερ .

Στο 22 λεπτό  ο Νίκος ο Ζαβιτσάνος με ψαλιδάκι χάνει και αυτός την ευκαιρία να ανοίξει το σκόρ .

Στο υπόλοιπο 15 λεπτο έπεσε για λίγο ο ρυθμός και μόνο ένα σούτ απο τους παίχτες της  Αιτωλοακαρνανίας 

ήταν το σημαντικό του αγώνα που  απέκρουσε χωρίς να δυσκολευτεί ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας Στέφανος Αχμέτης που απο τον πρώτο κιόλας αγώνα έδειξε οτι το ΜΕΓΑΝΗΣΙ έλεισε το πρόβλημα που είχε κάτω από τα δοκάρια .

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με το ισόπαλο σκορ 0-0 και με τις δύο ομάδες να έχουν από μία καλή στιγμή .

Με το πόδι στο γκάζι ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τον Π.Α.Σ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ έτσι σε μια στημένη μπάλα ο Νίκος Ζαβιτσάνος άνοιξε το σκορ ρίχνοντας στο καναβάτσο την αντίπαλη ομάδα . Ένα γκολ που πανηγύρισαν έξαλα οι φίλοι της ομάδας του ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ που για μια ακόμη φορά βρέθηκαν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα .

Το 1-0 έδειξε να ξυπνάει την αντίπαλη ομάδα έτσι στα επόμενα 15 λεπτά βγήκε μπροστά και έδειξε οτι διαθέτει καλή επιθετική γραμμή μόνο που στην χθεσινή αναμέτρηση έπεσε επάνω στον ογκόλιθο αριστερό μπακ Γιάννη Πολίτη λαμπουμπα (που θύμισε κάτι από Ρομπέρτο Κάρλος ) καθαρίζοντας όλες τις φάσεις που γινόταν από δεξιά .

Στο 58 ο Π.Α.Σ. προχώρησε στην πρώτη του αλλαγή μπαίνοντας  στον αγωνιστικό χώρο ο Σπύρος Στραγαλινος που αντικατέστησε τον σκόρερ του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης Νικο Ζαβιτσάνο .

Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα ο Στραγαλινος στο 63 έχει ένα καλό σουτ με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ μετά από απόκρουση των αμυντικών .Το ίδιο σκηνικό μας επιφύλαξε και η συνέχει του αγώνα με την ομάδα του Μεγανησιου να έχει κατοχή μπάλας να μην κλείνετε στα καρέ της  να κάνει παιχνίδι με κέρδος ακόμα μια μεγάλη φάση  στο 74 από τον αρχηγό της ομάδας Μιχάλη Κοντογιώργη .

Στο 77 δεύτερη αλλαγή για το ΜΕΓΑΝΗΣΙ με τον αρχηγό Μιχάλη Κοντογιώργη (περιβραχιόνιο αρχηγού μετά την αλλαγή πίρε ο Σπύρος Πολίτης ) να δίνει την θέση του στον πολύ καλό για τα εναπομείναντα λεπτά Αντώνη Δάγλα .

Στα υπόλοιπα 13 λεπτά η ομάδα μας φρόντισε να κρατάει  την μπάλα με ψυχραιμία και μόνο στο 90 λεπτό (θα ήταν κρίμα) απειλήθηκε για τελευταία φόρα .

Το σφύριγμα του διαιτητή  στο 93 λεπτό ήταν η έναρξη για τους πανηγυρισμούς των φιλάθλων μας ,που μαζί με αυτούς  βρέθηκε στην κερκίδα από το 5 λεπτό του αγώνα λόγο αποβολής του από τον πάγκο για έντονη διαμαρτυρία και  ο γενικός αρχηγός της αποστολής Σπύρος Αργυρός .

 Η 11 που ξεκίνησαν τον αγώνα για την ομάδα μας 

Αχμέτης Στ- Πολίτης Γι- Πολίτης Πα,-Δάγλας Βα- Δάγλας Βα- Κωνσταντίνου Γι- Σολδάτος Κω- Πολίτης Σπ-Σολδάτος Γε-Ζαβιτσάνος Νι-Κοντογιώργης Μι.

Αλλαγές Δάγλας Αν-Στραγαλινός Σπ-Φαρεντίνος Χα.

Ρεπορτάζ, Βίντεο & Φωτογραφίες: Στάθης Πολίτης (Γάντζος)