Τσουκαλάδες – ΠΑΣ Μεγανησίου 3 – 2

Βίντεο

ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ

Την ήττα από την ομάδα των ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ με 3-2 γνώρισε ο ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ χθες στο δημοτικό στάδιο Τσουκαλάδων .
Η ομάδα του ΠΑΣ με το μυαλό να είναι στην νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με την ΚΑΡΥΑ μπήκε στο γήπεδο χαλαρά και βρέθηκε πίσω από τα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα .Παρόλο το σοκ από το γρήγορο γκολ η ομάδα του ΠΑΣ κατάφερε στο 14ο λεπτό να πετύχει την ισοφάριση με κεφαλιά του Μιχάλη Κοντογιώργη και να φέρει το ματς ξανά στα ίσια . Η κακή αγωνιστική κατάσταση του πρώτου ημίχρονου συνεχίστηκε και στα επόμενα λεπτά .Ομως στο 21ο λεπτό καταφέραμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ ο διαιτητής κ Γκούμας δείχνει σέντρα (φαίνεται και στο βίντεο ) και ως δια μαγείας παίρνει την απόφαση πίσω και δίνει επιθετικό φάουλ .
Στο 30ο λεπτό η ομάδα των ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ πετυχαίνει και δεύτερο γκολ .
Το ημίχρονο έληξε με το σκορ 2-1 υπέρ της γηπεδούχου ομάδα κάτω από έντονες διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή από τους παίχτες του ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ που δίκαια διαμαρτύρονται για την φάση του ακυρωθέν γκολ στο 21ο λεπτό .
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φωνές του προπονητή της ομάδας μας έδειξαν να ξυπνάνε τους παίχτες που μπήκαν δυνατά θέλοντας να ανατρέψουν το 2-1 του πρώτου ημιχρόνου και να μπορέσουν να πάρουν τους βαθμούς της νίκης .
Η ομάδα είχε καλύτερη εικόνα στο γήπεδο κατάφερε να βγάλει πολλές καλές στιγμές αλλά το γκολ δεν ερχόταν .
Κάπου εδώ ξεκινάει και το σόου του διαιτητή κλείνοντας τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτι στον παίχτη μας Ζώη Καββαδά.
Στο 85ο λεπτό η ομάδα του Μεγανησίου έχει κερδίσει φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή, κάτι που δεν άρεσε στον προπονητή από την αντίπαλη ομάδα μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο και απευθυνόμενος στον διαιτητή κ Γκούμα με το μικρό του όνομα του είπε πεντακάθαρα (είναι και στο βίντεο ) Γιώργο ρε Γιώργο τι πράγματα είναι αυτά ολη την ώρα τους βάζεις στην περιοχή δεν κάνει .
Αντί ο διαιτητής να αποβάλει τον κύριο αυτό έκανε σαν να μην έγινε τίποτα και συνέχισε τον αγώνα.
Στο 89ο λεπτό η ομάδα των ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ έχει κερδίσει κόρνερ εκτελείτε ο αμυντικός από τους ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΣ με κεφαλιά κάνει το 3-1 πριν όμως πετύχει την μπάλα με το κεφάλι κάνει πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ στον Σολδάτο Κώστα με τον αγκώνα του αλλά ο κύριος Γκούμας δείχνει σέντρα .
Στο 91ο λεπτό με σουτ ο Στραγαλινός καταφέρνει να μειώσει σε 3-2 και να δίνει ελπίδες για ένα ακόμη γκολ και τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα μας για τα εναπομείναντα λεπτά των καθυστερήσεων. Κάτι που πήγε να πετύχει στο 94ο λεπτό ο Τσολάκης Ζώης.
Οι έντεκα που ξεκίνησαν τον αγώνα για τον ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ είναι ΑΧΜΕΤΗΣ-ΠΟΛΙΤΗΣ Ι-ΔΑΓΛΑΣ-ΠΟΛΙΤΗΣ Π-ΣΟΛΔΑΤΟΣ Κ-ΚΩΝΣΑΝΤΙΝΟΥ Γ-ΠΟΛΙΤΗΣ Σ-ΣΤΡΑΓΑΛΙΝΟΣ Σ -ΚΑΒΒΑΔΑΣ Ζ-ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ Μ-ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ Ν.
ΑΛΛΑΓΕΣ :ΣΟΛΔΑΤΟΣ Γ – ΤΣΟΛΑΚΗΣ Ζ-ΠΟΛΙΤΗΣ Α

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΕΠΟΠΤΕΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ Χ-ΝΤΟΝΙΣ Β.

Σαν ομάδα νεοσύστατη που είναι ο ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ θέλουμε να πιστεύουμε ότι η σημερινή κάκιστη διαιτησία του κύριου Γκούμα ήταν τυχαία και δεν είχε σκοπό αλλοίωσης αποτελέσματος .Η διαιτησία είναι λειτούργημα .
Η ομάδα μας δεν έχει καμία κόντρα με την ομάδα των ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ τους συγχαίρει για τους 3 βαθμούς και τους εύχεται ανάλογη συνέχεια.
Ο ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο του νησιού που βρέθηκε σε έναν ακόμα αγώνα δίπλα στην ομάδα και στήριξε μέχρι το τελευταίο λεπτό την ομάδα μας !!!

Ρεπορτάζ & Βίντεο:  Στάθης Πολίτης (Γάντζος)