Ανακοίνωση – Διαμαρυρία ΑΟ Καλαμιτσίου για τη Διαιτησία

ΑΟΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ                          ΛΕΥΚΑΔΑ 17/02/2013

Ανακοίνωση Διαμαρτυρία

Ο ΑΟΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ είναι μια ομάδα που εδώ και τρία χρόνια προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει το στίγμα της στον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό. Είναι μια ομάδα με πολύ δουλειά στα τμήματα υποδομής με 65 ενεργούς αθλητές σε τρία διαφορετικά πρωταθλήματα. Είναι μια ομάδα που κατάφερε κάτι διαφορετικό από πολλές άλλες. Κατάφερε να κάνει πρωταθλητισμό δίνοντας ένα πιο σημαντικό εφόδιο από τα χρήματα στους ποδοσφαιριστές. Έμπνευση! Μάλιστα κύριοι έμπνευση! Και τα παιδιά μας δικαίωσαν! Παίχτες που έπαιζαν Δ και Γ εθνική προτίμησαν κάτι οργανωμένο κι όμορφο κάτι που θα τους έδινε διάθεση για μπάλα κι όχι χρήματα! Ναι κύριοι υπερηφανευόμαστε ότι αυτό το καταφέραμε!
Δεν βάλαμε στόχο το πρωτάθλημα. Δυστυχώς όμως για κάποιους, οι παίχτες κι o προπονητής μας έφεραν την ομάδας 21 αγωνιστικές αήττητη, δίνοντας στα ίσα όλους τους αγώνες. Γι’ αυτό και μόνο το λόγο εμείς θέλουμε να το διεκδικήσουμε, στα ίσα. Σαν επιβράβευση για τη δουλειά τους!
Γνωρίζουμε ότι σαν όνομα δεν έχουμε το ίδιο ειδικό βάρος με τον συνοδοιπόρο μας στην κορυφή. Στον ίδιο πλανήτη ζούμε, δεν τρέφουμε αυταπάτες.  Γνωρίζαμε ότι κάπου θα βρούμε «το λάκκο» να σκοντάψουμε!
ΕΣΕΙΣ λοιπόν, τι περιμένατε, ότι δε θα αντιδράσουμε; Ότι θα καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια να βλέπουμε κάποιους να κλέβουν τον ιδρώτα μας;
Αυτό που έγινε χθες στο γήπεδο Καναλακίου ήταν μια αισχρή σφαγή χωρίς προηγούμενο.
Η ομάδα μας παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο στο βούρκο βρήκε μπροστά της τοίχο από τους τρεις διαιτητές. Τι να πρωτοθυμηθούμε απ’ τους ανεκδιήγητους αυτός κυρίους;
Το offside στο 0-0 που o παίχτης μας έρχεται όχι μόνο 7-8 μετά πίσω από τον τελευταίο αμυντικό, αλλά και πίσω από τη σέντρα? Το offside γκολ των αντιπάλων (1-1)?  Το ανύπαρκτο πέναλτι στο 95, γιατί αλλιώς μπορεί και να μην έληγε το ματς.
Το πρωτάθλημα δυστυχώς δεν παίζεται επί ίσης όροις. Προσπαθούμε να μάθουμε τους αθλητές μας ότι διακρίνεται αυτός που δουλεύει, σε αντίθεση με εσάς που τους λέτε αυτός που «πρέπει».
Ένας βοηθός μέσα σε τρεις μέρες κατάφερε να μας βγάλει έξω από δύο στόχους  (offside το γκολ με Άρη και χθες). Έχει o εν λόγω κύριος δικαίωμα συμμετοχή σε δύο συνεχόμενους αγώνες?
Πάγια θέση της ομάδας μας είναι να μην ασχολούμαστε με τη διαιτησία. Χωρίς ανακοινώσεις, χωρίς εξαιρέσεις διαιτητών, δίνοντας τους το χώρο και την ηρεμία που αρμόζει για να δουλέψουν. Ως εδώ όμως!
Περιμένουμε από εσάς να μας ενημερώσετε αν μια ομάδα σαν το Καλαμίτσι έχει θέση στο δικό σας πρωτάθλημα. Αν ναι αφήστε τα κόλπα και αφήστε μας να παίξουμε μπάλα.
Σας ενημερώνουμε ότι η διοίκηση μας δεν θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα. Θα διεκδικήσει με κάθε νόμιμο και έντιμο τρόπο ότι πιστεύουμε ότι της αξίζει!

Το Δ.Σ.

ΑΟΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ