Ανακοινώσεις Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ

Οδυσσέας-Κωνσταντινόπουλος2-418x215

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΛΕΣΜΑ

Ενόψει του προσυνεδριακού διαλόγου για το 9ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, στην προγραμματισμένη συνάντηση στο ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ την Πέμπτη 21/2/2013 και ώρα 19:00μμ λόγω αλλαγής προγραμματισμού ομιλητών την Φώφη Γεννηματά θα αντικαταστήσει ο βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

ΝΟΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά την ολοκλήρωση του προσυνεδριακού διαλόγου θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες με την εκλογή των Αντιπροσώπων οι οποίοι θα συμμετέχουν στο 9ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου του 2013.

Το Συνέδριο του Κινήματος θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα από 28 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου 2013 στο χώρο του σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στο Νέο Φάληρο.

Πρέπει να συμβάλουμε όλοι στην προσπάθεια αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης και η διαφάνεια και η γνησιότητα των διαδικασιών πρέπει να διακρίνει όλες τις φάσεις διεξαγωγής του Συνεδρίου.

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 από τις 8:00πμ έως τις 19:00μμ στους εξής χώρους:

  1. Στην έδρα του Δήμου Λευκάδας, στο Πνευματικό Κέντρο(παλιό Δημαρχείο)
  2. Στο Δημοτικό διαμέρισμα Σφακιωτών,  Πνευματικό Κέντρο
  3. Στο Δημοτικό διαμέρισμα Καρυάς, πρώην Δημαρχείο
  4. Στο Δημοτικό διαμέρισμα Ελλομένου, πρώην Δημαρχείο
  5. Στο Δήμο Μεγανησίου , ΚΕΠ στο Βαθύ

Οι αιτήσεις υποψηφιότητας Συνέδρων παραλαμβάνονται από την εφορευτική επιτροπή έως την Πέμπτη 21/02/2013 στα γραφεία της Ν.Ε.

ΝΟΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ