Συνάντηση Δημάρχου με ετεροδημότες της Αθήνας

Η ετήσια ενημερωτική συνάντηση του Δημάρχου Μεγανησίου κου Στάθη Ζαβιτσάνου με τους ετεροδημότες της Αθήνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ». Πλήθος Μεγανησιωτών παρακολούθησε την παρουσίαση, τόσο της γενικής τρέχουσας κατάστασης στον Δήμο μας, όσο και των επί μέρους έργων και δράσεων που έχουν δρομολογηθεί και όσων έχουν σχεδιαστεί και παραμένουν προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι παρευρισκόμενοι για την σε εξέλιξη αρχαιολογική έρευνα, αλλά και για το σχεδιασμό του κοινωνικού δικτύου επιχειρηματικότητας και το ΣΧΟΟΑΠ.

Θετική αίσθηση προκάλεσε όχι μόνο η παρουσία αλλά και η παρέμβαση της πρώην επικεφαλής της Αντιπολίτευσης κας Κατερίνας Καββαδά που εν ολίγοις δήλωσε ότι αισθάνεται καλύτερα από την θέση του απλού δημότη, ότι είναι έτοιμη να συμβάλει όπου και όπως μπορεί στην πρόοδο σημαντικών για το νησί έργων και χαίρεται που κάποια από αυτά προχωράνε, ενώ έκανε και ειδική μνεία για το κοινωνικό δίκτυο. Μια τοποθέτηση που –σημειωτέον- χειροκροτήθηκε από το κοινό (δείτε σχετικό video). Τοποθετήθηκε κατόπιν, σε ένα εύρος θεμάτων, ο κος Λευτέρης Κατωπόδης και ακολούθησαν αρκετές ακόμα ενδιαφέρουσες ερωτήσεις συνδημοτών μας.

Η όλη συζήτηση κινήθηκε σε πολιτισμένο και ζεστό κλίμα και ο διάλογος υπήρξε γόνιμος. Η δε σημαντική παρουσία του κόσμου απέδειξε ότι ακόμα και σε καιρό βαθιάς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης οι Μεγανησιώτες εξακολουθούν να ενδιαφέρονται και να πονάνε το νησί τους και να επιθυμούν να συμβάλουν στην πρόοδό του.

 

Σημ: Σταδιακά θα αναρτηθούν αρκετά video από την συγκέντρωση.