Συνέντευξη ΠΑΣ Μεγανησίου στο PrevezaSports

Το νησί των ονείρων και των θρύλων με τις όμορφες γαλάζιες παραλίες που συνδυάζει το πράσινο με την ομορφιά της θάλασσας, εκτός από τις φυσικές ομορφιές, τους ανθρώπους των γραμμάτων της τέχνης, της ποίησης και της λογοτεχνίας την μεγανησιώτικη κουλτούρα που έχει το κάτι το ιδιαίτερο και το ξεχωριστό πλέον έχει να καμαρώνει και την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ.

Μια ομάδα εμπνευσμένη με τα χρώματα της θάλασσας και του ήλιου νησιού.

Ξεκινώντας την συζήτηση μας θα μιλήσουμε με ανθρώπους της ομάδας για την ομάδα και τους στόχους της…

Ανοίγοντας την κουβέντα με τον πρόεδρο του συλλόγου ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗ ΜΙΧΑΛΗ.

Κύριε πρόεδρε ποιοι είναι οι λόγοι που σας έκαναν για να διμηουργήσετε αυτήν την ομάδα;

Καθοριστικό ρόλο έπαιζε η αγάπη του κόσμου για το ποδόσφαιρο στο νησί, η απαίτηση της νεολαίας να γίνει ποδοσφαιρική ομάδα είναι λόγοι που δεν μας αφήσαν αδιάφορους και ασυγκίνητους. Συνχρώνως είναι κίνητρο για το νησί γιατί όπως γνωρίζετε ότι ο χειμώνας στο νησί δεν έχει την ζωντάνια του καλοκαιριού, οι δουλειές είναι πιο χαλαρές και έτσι δίνεται η δυνατότητα στον κόσμο να έρχεται πιο κοντά στην ομάδα και να υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Επίσης δίνεται στην νεολαία μας το κίνητρο κ’ το ερέθισμα να ασχοληθούν πιο ενεργά με τον αθλητισμό αποφεύγοντας δύσβατα μονοπάτια και προστατεύοντας τους. Συγχρόνως καλλιεργούμε το πνεύμα του ΄΄ ευ αγωνίζεστε ΄΄ γιατί η ζωή όπως ξέρετε είναι ένας δύσκολος αγώνας.

Κύριε πρόεδρε σ’ αυτήν την προσπάθεια βρίσκεται συμπαραστάτες;

Σίγουρα υπάρχει μεγάλη απήχηση στο έργο αυτό από την τοπική κοινωνία,από τους άξιους συνεργάτες μου,τον προπονητή,τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους της ομάδας.

Με καλή θέληση και συνεργασία πιστεύω ο ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ τα επόμενα χρόνια στην περιοχή θα είναι μια ήρεμη δύναμη στο χώρο του ποδοσφαίρου με ήθος κ’ αρχές και γι’αυτό δίνουμε βαρύτητα στην οργάνωση της ομάδας,χτίζοντας την σιγά σιγά με υπομονή σε γερές βάσεις. Δεν βιαζόμαστε και ο χρόνος θα δικαιώσει το αποτέλεσμα μας.

Συνεχίζοντας την κουβέντα μας μιλάμε με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Κο ΚΑΤΟΠΩΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟ.

Κύριε ΚΑΤΟΠΩΔΗ γνωρίζεται ότι έχει αναλάβει ένα ρόλο σ’ ένα κομμάτι δύσκολο κ’ καθαρά επικοινωνιακό κ’ συγχρόνως απαιτητικό που πιστεύεται ότι εστιάζεται το γενικότερο πρόβλημα στην ομάδα του του νησιού;

Από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε την ομάδα στόχος μας ήτανε το γήπεδο.

Οι γηπεδικές εγκαταστάσεις είναι απαραίτητες  ώστε αθλητές της ομάδας να δουλεύουν σε ευχάριστες συνθήκες σε ένα υγιές περιβάλλον ώστε να σου δίνει την δυνατότητα αργότερα να έχεις βλέψεις για μεγαλύτερους στόχους.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η ομάδα έχει ακόμα και τμήματα υποδομής με μικρά παιδιά ( ακαδημία ) και καταλαβαίνετε ότι το γήπεδο είναι απαραίτητο για να λειτουργεί κανονικά ένα σωματείο. Έχουμε στην προσπάθεια αυτή την στήριξη της δημοτικής αρχής , των φιλάθλων του νησιού μας όπου συμμερίζονται την ανησυχία μας ,τους θέλουμε ενεργά να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή ,μεταφέρουμε το πρόβλημα μας σε ανθρώπους που έχουν την δυνατότητα είτε οικονομική είτε υλική και αγαπάνε το Μεγανήσι να μας βοηθήσουν και πιστεύω ότι σύντομα θα τα καταφέρουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο ώστε το γήπεδο να είναι το στολίδι του νησιού μας!

Μιλώντας με τον Γενικό αρχηγό της ομάδας κο ΑΡΓΥΡΟ ΣΠΥΡΟ μας είπε τα εξής:

Υπάρχει μια άψογη λειτουργία στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας με τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή με αμοιβαία συνεργασία προσπαθούμε απτήν πλευρά μας να επιλύσουμε τυχόν προβλήματα που προκύπτουν στην ομάδα ώστε να λειτουργούμε σωστά . Όπως γνωρίζεται το πρόβλημα μας λόγω της θάλασσας σίγουρα είναι οι μετακινήσεις για την μεταφορά της ομάδας :

Θα θέλαμε εδώ να ευχαριστήσουμε τη συνεισφορά του κο ΚΟΝΙΔΑΡΗ ΠΑΝΟ . Για την μεταφορά της ομάδας με το σκάφος του . Προτεραιότητα μας σίγουρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ο σεβασμός η πειθαρχία ώστε στο τέλος να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μιλώντας με τον εκπρόσωπο των ποδοσφαιριστών  κο ΠΟΛΙΤΗ ΣΠΥΡΟ μας τόνισε ότι θα πρέπει να δοθεί ένα μεγάλο μπράβο στον Πρόεδρο και στους ανθρώπους του Διοικητικού συμβουλίου της ομάδας που μας δίνει την χαρά και την ικανοποίηση  να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και γενικότερα με τον αθλητισμό του νησιού , να είναι σίγουροι ότι θα είμαστε κοντά τους και αρωγοί στην προσπάθεια αυτή .

Κλείνοντας την κουβέντα μας Κε Πρόεδρε έχετε να προσθέσετε κάτι τελευταίο ;

Θα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που μας βοηθά στην προσπάθεια αυτή τον κο ΚΩΝΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟ ο οποίος για μας είναι το παρών και το μέλλον της ομάδας . Νιώθουμε τυχεροί που τον έχουμε κοντά μας για το ότι είναι και αισθάνεται Μεγανισιώτης .

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μού και τους απλούς φιλάθλους του Νησιού μας!.

Εκ. Τύπου ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ  Στάθης Πολίτης 

Πηγή: PrevezaSports